Home Akciové letenky Kilimanjaro a Nairobi z Viedne v biznis triede 1325€

Kilimanjaro a Nairobi z Viedne v biznis triede 1325€

by Karol
1 comment

Nairobi a Kilimanjaro v biznis triede z Viedne s Lufthansou a Edelweiss Air už za 1325 eur. Ceny spiatočných leteniek.

Kilimanjaro a Nairobi z Viedne

Na letisko Kilimanjaro môžete cestovať s prestupom v Zurichu za 1325 eur. Let z Viedne do Zurichu je na palube Austrian, alebo Swiss. Ďiaľkový let zo Švajčiarska do Tanzánie je s Edelweiss Air na Airbus A340. Edelweiss je dcérskou leteckou spoločnosťou Swiss Air Lines a biznis trieda oboch spoločností je viac menej identická.

Väčšina dostupných letov je v mesiacoch september až november. Auguste som našiel iba jeden dostupný termín. Dátumy s najnižšími cenami letrniek nájdete najrýchlejšie využitím Google Flights. Letenky odporúčam kupovať priamo na webovej stránke Swiss.

Do Nairobi môžete cestovať z Viedne s Lufthansou za 1344 eur. V tomto prípade som našiel iba jeden dostupný termín v septembri a niekoľko v novembri.

V oboch prípadoch sa jedná o rezervačnú triedu P. Míle na letoch Edelweiss Air môžete kreditovať iba do vernostných programov Miles and More a MileagePlus od United Airlines. Aj to len v prípade codeshare letov Swiss LX8000-LX8499.

Za rezervačnú triedu P od Lufthansy nedostanete míle do viacerých programov Star Alliance. Jedným z najzaujímavejších programov na pripisovanie míľ je v tomto prípade Aeroplan od Air Canada:

Air Canada Aeroplan. Zaujímavý vernostný program Star Alliance

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Biznis trieda z Viedne: Senegal a Uganda od 1190€ - Dvere sveta dokorán 23. marca 2022 - 14:20

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment