Home Akciové letenky Etihad biznis z Viedne: Seychely, Malé, Phuket a J. Afrika od 1490€

Etihad biznis z Viedne: Seychely, Malé, Phuket a J. Afrika od 1490€

by Karol
1 comment

Letenky v biznis triede od Etihad Airways z Viedne do Johannesburgu, Malé (Maledivy), na Phuket a na Seychely od 1490 eur. Jedná sa o companion ponuku, keď musia spolu cestovať minimálne dve osoby. Už pri vyhľadávaní leteniek budete musieť zadať viac ako jednu osobu.

Etihad Airways v biznis triede do Malé, Johannesburgu, na Phuket a Seychely

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede s odletom z Viedne:

  • Johannesburg 1490 eur
  • Malé (Maledivy) 1610 eur
  • Phuket 1690 eur
  • Seychely 1590 eur
  • Bangkok 1600 eur
  • Abu Dhabi 1700 eur
  • Dubaj 1700 eur

Letenky musíte zakúpiť do 8. apríla 2022. Cestovať môžete do 30. júna 2022.

Google Flights nezobrazujú správne ceny leteniek. Preto by ste mali vyhľadávať letenky priamo na webovej stránke leteckej spoločnosti. S výnimkou Bangkoku sa mi podarilo nájsť všetky publikované akciové ceny. Ak by ste hľadali práve letenku do Bangkoku, je možné, že podrobnejším vyhľadávaním sa vám podarí nájsť dostupný termín.

Etihad lietajú z Viedne do Abu Dhabi trikrát do týždňa (nedele, štvrtky a piatky). Pri lete z Abu Dhabi do Viedne je v Miláne zhruba hodinové technické medzipristátie. Let z Viedne do Abu Dhabi je už bez medzipristátia.

Míle môžete kreditovať okrem vernostného programu Etihad Guest aj napríklad do programov SAS, Air Canada, American Airlines, Czech Airlines, alebo Malaysia Airlines okrem iných.

Aj keď Etihad Airways nie sú mojou najoblúbenejšou blízkovýchodnou leteckou spoločnosťou, v biznis triede ponúkajú veľmi kvalitné sedadlá s dobrou stravou a väčšinou dobrým servisom na palube.

Viac informácií o Etihad Airways nájdete v tomto mojom staršom blogu: Môj názor na: Etihad Airways biznis trieda

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Leave a Comment