Home Akciové letenky New Delhi v biznis triede z BUD a VIE od 1210 eur

New Delhi v biznis triede z BUD a VIE od 1210 eur

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede do New Delhi s Finnair a Swiss z Budapešti a Viedne od 1210 eur. Prvé dostupné termíny za túto cenu nájdete v prvej polovici júla 2022. Cestovať budete môcť až do mája 2023.

New Delhi v biznis triede

Najlacnejšie letenky do New Delhi nájdete pri odlete z Budapešti. Finnair predavajú letenky na tejto trase už za 1210 eur. Tieto najlacnejšie letenky sú ale v rezervačnej triede Business Light, ktorá nezahŕňa check-in batožinu a ani vstup do biznis salónikov. Ak ste držiteľom statusu Oneworld Sapphire, alebo Emerald, tak by ste oba tieto benefity biznis triedy mali zahrnuté už aj v tejto základnej cene. Business Classic letenky so vstupom do loungu a s check-in batožinou môžete kúpiť za 1470 eur.

O Business Light letenkách od Finnair som už písal v minulosti: Finnair Business light letenky bez batožiny a loungu

Odlet z Viedne. So Swiss a Lufthansou môžete cestovať v biznis triede z Viedne do New Delhi za 1505 eur. V prípade týchto dvoch leteckých spoločností by som uprednostnil lety so Swiss, ktorí majú oveľa kvalitnejšie sedadlá v biznis triede ako Lufthansa. Rezervačná tireda P, za ktorú na letoch Lufthansy nedostanete žiadne míle do mnohých vernostných programov Star Alliance.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment