Home Akciové letenky Biznis trieda do Dubaja už za 880 eur

Biznis trieda do Dubaja už za 880 eur

by Karol
0 comment

Biznis trieda do Dubaja s odletom z rôznych európskych miest už od 880 eur.

Letenky s Finnair

Ceny spiatočných leteniek do Dubaja s odletom z:

  • Gothenburgu 880 eur
  • Štokholmu 950 eur
  • Rigy 990 eur
  • Tallinu 970 eur
  • Berlína 1110 eur

Jedná sa o Business Light letenky bez check in batožiny a vstupu do loungov. Ak ste držieľom statusu Oneworld Sapphire, alebo Emerald, všetky benefity biznis triedy dostanete zadarmo aj pri Light letenkách.

Napríklad za rezervačnú triedu Business Classic, ktorá zahŕňa všetky benefity biznis triedy by ste pri odlete z Gothenborgu zaplatili 1000 eur.

Finnair bude prevádzkovať lety do Dubaja iba v zimnej sezóne od 30. októbra 2022 až do 22. marca 2023.

Finnair Business light letenky bez batožiny a loungu

Biznis trieda do Dubaja z Budapešti

S Turkish Airlines budete môcť cestovať v biznis triede z Budapešti do Dubaja za 1260 eur. Dostupnosť leteniek je veľmi dobrá až do leta 2023. Letenky za tieto ceny nenájdete jedine v novembri a v prvej polovici decembra 2022.

S Lufthansou a Swiss sa z Budapešti do Dubaja dostante v biznis triede za 1380 eur. Ak by ste mali možnosť, určite si vyberajte lety so Swiss, keďže majú kvalitnejšiu biznis triedu ako Lufthansa. Mimochodom, s Luftahnsou by ste mohli cestovať v biznis triede z Helsínk do Dubaja za 1110 eur.

S Air France a KLM by ste z Maďarska do Dubaja mohli cestovať za 1480 eur. V tomto prípade by som osobne uprenostnil lety s Air France pred KLM.

Air France vs KLM: kto je lepší v biznis triede

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment