Home Letecké spoločnosti Virgin Atlantic vstúpia do SkyTeam

Virgin Atlantic vstúpia do SkyTeam

by Karol
0 comment

Britské aerolinky Virgin Atlantic dnes oznámila svoj vstup do SkyTeam, ktorý by sa mal stať realitou v krátkej budúcnosti. Členmi tejto aliancie leteckých spoločností sú napríklad Air France – KLM, Delta Airlines, České aerolínie, alebo Korean Air.

Aj keď presný termín zatiaľ nebol zatiaľ zverejnený, podľa vyjadrenia Virgin Atlantic by sa mal vstup do SkyTeam predbežne uskutočniť na konci januára 2023.

Pre členov vernostných programov SkyTeam sa jedná o veľmi dobrú správu. V budúcnosti nielenže budú môcť získať míle za lety s Virgin Atlantic, svoje míle budú môcť tiež využiť na výber leteniek na letoch tejto kvalitnej leteckej spoločnosti. Držitelia vyšších statusov zároveň budú môcť tiež využívať benefity statusu aj na letoch Virgin Atlantic.

V každom prípade sa nejedná o úplne novú spoluprácu. Air France -KLM, Delta a Virgin Atlantic majú už dlhšiu dobu veľmi úzke partnerstvo na svojich transatlatických letoch. Delta Airlines sú dokonca 49% vlastníkmi Virgin Atlantic.

Priamo s Virgin Atlantic ale nebudete môcť cestovať zo žiadenej stredourópskej krajiny, keďže táto letecká spoločnosť lieta výlučne do diaľkových destinácií.

Business class lounge. Ako sa nenechať zmanipulovať leteckou spoločnosťou

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment