Home Akciové letenky Tokio v biznis triede z Košíc za 1350 eur

Tokio v biznis triede z Košíc za 1350 eur

by Karol
0 comment

Tokio v biznis triede z Košíc s Austrian Airlines a Lufthansou za 1350 eur.

Ak by ste chceli cestovať z Košíc priamo do Tokia, za spiatočnú letenku v biznis triede by ste museli zaplatiť minimálne 2880 eur. Ak ale do vášho itinerára pridáte zastavenie v Soule, cena letenky sa zníži na 1350 eur.

Podľa môjho názoru sa jedná o skvelú kombináciu, keďže za cenu jednej letenky budete môcť navštíviť až dve krajiny. Vaše zastavenie v Soule nemusí byť príliš dlhé. Mne sa napríklad podarilo bez problémov vytvoriť itinerár s dvojdňovým pobytom v Kórei a následne týždňom v Japonsku.

Tokio v biznis triede s Austrian a Lufthansou

Cestovať budete môcť od februára až do októbra 2023. Diaľkové lety do Ázie sú s Austrian Airlines a Lufthansou a lety medzi Japonskom a Južnou Kóreou s Asiana, alebo Korean Air.

Pri vyhľadávaní leteniek budete musieť vytvoriť nasledovný multi-city itinerár:

  • Košice – Seoul
  • Seoul – Tokyo
  • Tokyo – Košice

Aby ste si spravili rýchlu predstavu, v ktorých dňoch sú tieto letenky dostupné, zadajte do Google Flights jednoduchú spiatočnú letenku Košice – Soul. V dňoch, keď sú dostupné letenky za cca 1350 eur by ste nemali mať problém vytvoriť tiež multi-city itinerár s Tokiom.

Tieto letenky sa vám ale pravdepodobne nepodarí zakúpiť priamo na webových stránkach Austrian a Lufthansy. Ich rezervačný systém vôbec neposkytuje takúto kombináciu letov. Všetky rezervačné systémy poskytujú okrem tradičných jednosmerných a spiatočných leteniek aj multi-city letenky.

Online predajcovia leteniek by vám ale mali vytvoriť takýto itinerár. Najrýchlešie vahľadávanie dostupných termínov je využitím Google Flights. Letenku následne môžete kupovať od predajcu leteniek, ktorému dôverujete. Ja v takýchto prípadoch využívam Orbitz, ktorý mi túto letenku bez problémov nacenil na 1350 eur.

Príklad itinerára s Tokiom a Soulom.

Funkcie Google Flights, o ktorých možno neviete

Austrian z Košíc: diaľkové lety v biznis triede od 1240€

Juhovýchodná Ázia v biznis triede z Košíc a Budapešti od 1300€

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment