Home Hotelové siete Presun bodov medzi Accor ALL a Flying Blue v pomere 1:1

Presun bodov medzi Accor ALL a Flying Blue v pomere 1:1

by Karol
0 comment

Vernostné programy Accor ALL a Flying Blue už spolupracujú niekoľko rokov. Ak máte prepojené vaše účty v týchto dvoch programoch, míle a body získate naraz do oboch programov. Za ubytovanie v hotelovej sieti Accor dostanete nielen body do ALL, ale aj míle do Flying Blue. Zároveň za lety s Air France KLM získate nielen míle, ale aj body do programu ALL.

Za každé jedno minuté euro za ubytovanie s Accor dostanete jednu míľu do Flying Blue. Za každé dve eurá minuté za letenku od Air France KLM dostanete jeden bod do ALL.

Aj keď už v minulosti bol umožnený presun bodov medzi Flying Blue a ALL, transfer medzi účtami bol doteraz veľmi nevýhodný. Od decembra 2022 je ale pomer prepočtu bodov na míle oveľa atraktívnejší.

Presun bodov z Accor ALL do Flying Blue.

Ak máte vaše účty prepojené, za každých presunutých 2000 bodov z ALL dostanete 2000 míľ. Pri transfere opačným smerom by ste ale za každých 4000 míľ dostali iba 1000 bodov.

Ak by ste presun bodov do Flying Blue uskutočnili do 15. decembra 2022, dostanete ešte navyše 15 percentný bonus.

Hodnota každých 2000 ALL bodov je fixných 40 eur. Ja využívam tieto body priamo na zníženie ceny pri platbách za ubytovanie.

Presun medzi ALL a Flying Blue by mohol byť pre vás zaujímavý hlavne v prípade, ak by vám chýbal určitý počet míľ na výber letenky za míle. V iných prípadoch si vždy porovnajte či by každá vaša využitá míľa mala hodnotu aspoň 2 centy (čo je hodnota vašich bodov v ALL).

Flying Blue momentálne predávajú míle až s bonusom 120%.

Váš Accor ALL účet si môžete prepojiť aj s vernostným programom Qatar Airways.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment