Home Akciové letenky Čiastočne okolo sveta v biznis triede za 1550€: EU-Ázia/ USA-EU

Čiastočne okolo sveta v biznis triede za 1550€: EU-Ázia/ USA-EU

by Karol
0 comment

Ak by ste si chceli spraviť cestu okolo sveta, teraz budete môcť absolvovať dve tretiny vášho itinerára v pohodlí biznis triedy za 1550 eur. Cestovali by ste na palube poľskej leteckej spoločnosti LOT Polish Airlines, člena Star Alliance.

Odlet je z Budapešti do Soulu (Južná Kórea) a návrat z Los Angeles do Budapešti. Separátne by ste si museli zákúpiť letenky medzi Južnou Kóreou a USA. Zaujímavými zastávkami na vašej trase by mohli byť napríklad Japonsko a/ alebo Havajské ostrovy.

Ak by ste mali dostatočné množstvo míľ vo vašom vernostnom programe, odporučil by som vám ich využiť práve na takéto jednosmerné letenky medzi Áziou a Severnou Amerikou.

Ako hľadať letenky ”okolo sveta” s LOT

Letenky ako vždy odporúčam kupovať priamo s leteckou spoločnosťou (LOT v tomto prípade).

Na vytvorenie vášho itinerára budete musieť využiť funkciu ”multi-city” na webovej stránke LOT. Do vyhľadávača zadáte separátne Budapešť – Soul a následne Los Angeles – Budapešť.

Na najrýchlejšie vyhľadanie ceny 1550 eur by som vám odporučil použiť Google Flights.

Do Google Flights najprv zadáte spiatočný let Budapešť – Soul a nájdete si vám vyhovujúci dátum odletu s LOT z Budapešti s najnižšou cenou 1370 eur za spiatočnú letenku. Následne zadáte spiatočnú letenku Budapešť – Los Angeles a vyberiete si dátum návratu z Los Angeles s najnižšou cenou (1830 eur). Nakoniec zadáte tieto dva dátumy do vášho multi-city itinerára na webovej stránke LOT Polish Airlines. Vytvoríte si tým letenku Budapešť – Soul / Los Angles – Budapešť.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment