Home Akciové letenky Manila z Viedne v biznis triede za 1520 eur

Manila z Viedne v biznis triede za 1520 eur

by Karol
0 comment

Manila v biznis triede z Viedne s leteckou spoločnosťou Saudia za 1520 eur.

Dostupnosť leteniek za túto cenu je veľmi dobrá v priebehu väčšiny roka 2023. Google Flights v tomto prípade nezobrazuje správne ceny. Letenky by ste mali preto vyhľadávať priamo na webovej stránke Saudie.

Prestupy na letisku v Jeddah sú pomerne dlhé (6 až 7 hodín). Saudia má ale na tomto novom letisku veľmi kvalitný biznis salónik. Moja recenzia Alfursan lounge. Celkovo je tranzit v Jeddah veľmi rýchly a jednoduchý.

Let z Viedne do Jeddah je na Airbus A320 s kvalitnými lie-flat sedadlami.

Let z Jeddah do Manily by ste absolvovali na palube Boeingu 777. Na väčšine letov do Manily nasadzuje Saudia lietadlá s plne sklápateľnými sedadlami v biznis triede. Existuje ale riziko, že lietadlo môže byť na poslednú chvíľu vymenené a budete cestovať v staršej generácií šikmo sklápateľných sedadiel. Na jednom z mojich letov so Saudiou som mal ja tiež ”šťastie” na tieto staršie sedadlá. Na Google Flights si overíte najjednoduchšie, v ktorý deň lietajú lietadlá s plne sklápateľnými sedadlami.

Vo väčšine prípadov Saudia umožňuje vytvoriť multi city itinerár zo zastavením v Saudskej Arábií. Príplatok za stop over býva zhruba 150 eur. V prípade dlhšieho prerušenia letu v Jeddah môžete získať víza aj na letisku. Ak by ste sa rozhodli navštíviť Saudskú Arábiu, odporúčal by som vám nevynechať miestnu ”Petru” v oáze Alula.

Saudia je súčasťou aliancie SkyTeam a míle budete môcť napríklad kreditovať do Flying Blue od Air France – KLM.

Saudia určite nie je najlepšia letecká spoločnosť na svete, ale nie sú to tiež zlé aerolinky. Ja by som v prípade dobrej ceny nemal s nimi najmenší problém opäť cestovať. Treba si ale uvedomiť, že Saudia vôbec nepodáva alkohol.

Môj názor na: Saudia biznis trieda (zhrnutie)

0 comment

Súvisiace články