Home Akciové letenky Južná Amerika a Kuba v biznis triede z Amsterdamu od 1350€

Južná Amerika a Kuba v biznis triede z Amsterdamu od 1350€

by Karol
0 comment

Južná Amerika a Kuba v biznis triede s odletom z Amsterdamu už za 1350 eur. Spiatočné letenky s Lufthansou a Air France – KLM.

Južná Amerika s Lufthansou

Spiatočné letenky v biznis triede s odletom z Amsterdamu:

  • Bogota 1350 eur
  • Medellin 1350 eur
  • Cartagena 1360 eur
  • Quito 1350 eur
  • Lima 1440 eur
  • Santiago de Chile 1550 eur

Za 1350 eur by ste mohli tiež cestovať do väčšiny väčších miest v Kolumbii. Vytvoriť si budete môcť tiež open jaw itinerár, kde by bol prílet napríklad do Cartageny a návrat do Amsterdamu z Bogoty.

Vo všetkých prípadoch sa jedná o lety s Lufthansou z Amsterdamu do Bogoty s prestupom vo Frankfurte. Všetky ďalšie regionálne prípoje sú na palube Avianci a Latam Airlines.

V mnohých prípadoch sú ale regionálne spoje v ekonomickej triede, keďže Avianca už nemá biznis triedu na letoch v rámci Južnej Ameriky. Latam stále nasadzujú na regionálnych letoch lietadlá s biznis a premium economy triedou.

Na medzinárodných letoch s Latam v premium economy budete mať umožnený tiež vstup do loungu. V prípade prípoja v Bogote na let Avianci, by vám mal byť tiež umožnený vstup do loungu aj pri letenke v ekonomickej triede, keďže Avinaca a Lufthansa sú členmi Star Alliance a diaľkový let v biznis triede by vám mal zaručiť vtup do loungu aj na prípoji na regionálnom lete v economy.

Všetky lety s Lufthansou sú v rezervačnej triede P, za ktorú nedostanete žiadne míle do niektorých vernostných programov Star Alliance.

Kuba v biznis triede s Air France – KLM

Do Havany môžete cestovať s Air France – KLM z Amsterdamu za 1400 eur. V prípade úplne najlacnejších leteniek by ste ale vo väčšine prípadov museli absolvovať až dva prestupy. Prvý by bol v Paríži a druhý v Panama City. Let z Panama City do Havany je už na palube Copa Airlines.

Cestovať budete môcť až do júna 2023.

Air France vs KLM: kto je lepší v biznis triede

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment