Home Letecké spoločnosti Qatar Airways stopover v 4-5* hoteloch už za 26 eur/noc

Qatar Airways stopover v 4-5* hoteloch už za 26 eur/noc

by Karol
0 comment

Qatar Airways majú (po pandemickej prestávke) opäť v ponuke svoj stopover program v Dohe. Rezervovať si budete môcť 4 a 5 hviezdičkové hotely s cenami začínajúcimi už pri veľmi atraktívnych 26 eur na jednu noc. Podmienkou na využitie tejto ponuky je letenka s Qatar Airways.

Qatar Airways stopover program

Cena ubytovania v štvorhviezdičkových hoteloch:

  • 1 noc: 28 USD
  • 2 noci: 44 USD
  • 3 noci: 96 USD
  • 4 noci: 146 USD

Cena ubytovania v päťhviezdičkových hoteloch:

  • 1 noc: 40 USD
  • 2 noci: 70 USD
  • 3 noci: 134 USD
  • 4 noci: 198 USD

Rezervovať si budete môcť aj luxusné päťhviezdičkové hotely s cenami začínajúcimi pri 77 USD pri pobyte na jednu noc. Maximálna dĺžka pobytu je štyri noci. Váš tranzitný čas v Dohe musí byť minimálne 12 hodín.

Letenku so zastavením v Dohe si vytvoríte veľmi jednoducho priamo na webovej stránke Qatar Airways. Do rezervačného systému zadáte tradične najprv vaše odletové mesto a destináciu. Následne si vyberiete či si chcete spraviť stopover v Katare pri ceste do vašej destinácie, alebo pri návrate. Nakoniec si vyberiete koľko dní budete chcieť stráviť v Dohe.

Pri odletoch z mnohých krajín si budete môcť rezervovať naraz letenku a aj hotel. Takúto formu rezervácie budete mať k dispozícii napríklad pri odletoch z Rakúska, Maďarska, alebo z Českej republiky.

Vždy si ale dopredu overte cenu klasickej letenky a letenky so stopover. V niektorých prípadoch môžu byť ceny so stopover výrazne vyššie a zastavenie v Katare by mohlo byť pre vás cenovo neatraktívne.

Pri návšteve Kataru od 1.2.2023 je vyžadované cestovné poistenie od všetkých zahraničných návštevníkov. Zdá sa ale, že vaše klasické cestovné poistenie nebude akceptované a využiť budete môcť väčšinou iba blízkovýchodné poisťovne. Cena poistenia je fixných 50 QAR (cca 13 eur) pri pobyte až do 30 dní. Toto poistenie si budete môcť vybaviť aj po prílete na letisku.

Letecké spoločnosti poskytujúce tranzitný hotel

Etihad Airways stopover program je opäť dostupný

0 comment

Súvisiace články