Home Cestovateľský blog Singapur: aktivity zadarmo pre zahraničných návštevníkov

Singapur: aktivity zadarmo pre zahraničných návštevníkov

by Karol
0 comment

Singapur je obľúbenou zastávkou pri cestách po juhovýchodnej Ázii aj medzi slovenskými turistami. V minulosti ponúkalo letisko Changi tranzitným pasažierom zadarmo dva druhy výletov po meste. Počas pandémie boli ale tieto exkurzie pozastavené a zatiaľ nie je známe či a kedy budú obnovené. Za účelom podpory turizmu pripravil teraz Singapur nové aktivity špeciálne určené pre zahraničných návštevníkov.

Singapur: aktivity pre turistov

Každý turista, ktorý pricestuje do Singapuru lietadlom sa bude môcť zadarmo prihlásiť na jednu z týchto aktivít. Celkovo je ich až 38 a sú rozdelené do štyroch kategórií:

  • Unexpected discoveries (neočakávané objavy)
  • Unique dining experiences (jedinečné kulinárske zážitky)
  • Eco-friendly activities (ekologicky pozitívne aktivity)
  • Feel-good escapes (dobropocitové úniky)

Prvú aktivitu budete môcť absolvovať úplne zadarmo. Jedinou podmienkou je, že do krajiny musíte pricestovať lietadlom a nemôžete byť rezidentom v Singapure.

Na webovej stránke Visit Singapore si budete musieť vytvoriť účet, v ktorom si následne vyberiete vašu aktivitu.

V ponuke nájdete napríklad “scenic bicycle tour” (scénický výlet bicyklom), alebo “kayak adventure” (dobrodružstvo s kajakom).

Singapur je už opäť plne otvorený zahraničným návštevníkom a táto zaujímavá destinácia ponúka viac ako len najnovšiu architektúru. Čínske dedičstvo ako napríklad architektúra a strava je protipólom moderného mesta.

Môj výber: Najlepšie letisko na svete. Nie je to Singapur

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment