Home Akciové letenky Dve mestá, z ktorých nájdete najlacnejšie letenky v biznis triede

Dve mestá, z ktorých nájdete najlacnejšie letenky v biznis triede

by Karol
0 comment

Dnes vám budem dávať radu, ktorú sa ja osobne nechystám v najbližšej dobe využiť. Pre niektorých z vás by sa ale mohlo jednať o zaujímavú informáciu. Ak hľadáte najlacnejšie letenky v biznis triede, existujú dve mestá, pri odlete z ktorých (vo všeobecnosti) nájdete najzaujímavejšie ceny leteniek. Zjavnou nevýhodu týchto miest je ich geografická poloha. Tieto letenky by ale mohli byť pre vás zaujímavé, ak by ste chceli spojiť návštevu dvoch krajín do jednej cesty.

Najlacnejšie letenky v biznis triede

Ak hľadáte naozaj dobrú ponuku, skúste sa pozrieť na odlety z Káhiry, alebo Tunisu. Pri odlete z týchto dvoch miest nie je ničím výnimočným nájsť letenky do Ázie za menej ako 1000 eur. Veľmi atraktívne ceny môžete nájsť aj pri cestách do južnej Afriky, Oceánie, alebo Severnej Ameriky.

Napríklad momentálne by ste mohli z Tunisu letieť spiatočne v biznis triede so Saudiou do:

  • Manily za 970 eur
  • Bangkoku za 980 eur
  • Jakarty za 990 eur
  • Kuala Lumpuru za 1030 eur

S Ethiopian Airlines by ste mohli cestovať v biznis triede z Káhiry do Johannesburgu za 960 eur.

Zaujímavé ceny leteniek pri odlete z Egypta a Tuniska nájdete aj od mnohých iných leteckých spoločností.

Saudia biznis trieda
Biznis trieda Saudie na Airbuse A320

Nevýhody týchto leteniek sú zjavné. Ak cestujete s dvoma separátne zakúpenými letenkami, prestup v severnej Afrike je o niečo komplikovanejší ako na niektorom z európskych letísk. A aj keď je napríklad z Viedne Tunis bližšie ako Madrid a vzdialenosť do Káhiry je podobná ako do Lisabonu, ceny leteniek do Egypta a Tuniska bývajú vyššie ako do Španielska a Portugalska.

Ak by ste ale napríklad spojili návštevu Tuniska s cestou do Bangkoku, mohlo by sa jednať o zaujímavú alternatívu k letenkám s odletom z iných európskych miest.

Ak by ste mali záujem byť pravidlene informovaní o akciových letenkách v biznis triede do celého sveta, prihláste sa na odber Newsletter priamo na tejto webovej stránke, alebo sledujete Dvere Sveta Dokorán na Facebooku.

Funkcie Google Flights, o ktorých možno neviete

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment