Home Akciové letenky Punta Cana z Viedne v biznis triede 1480€

Punta Cana z Viedne v biznis triede 1480€

by Karol
0 comment

Punta Cana (Dominikánska republika) v biznis triede s odletom z Viedne za 1480 eur. Ceny spiatočných leteniek s Eurowings Discover, dcérskou leteckou spoločnoťou Lufthansy.

Eurowings Discover sa sústreďujú prevažne na dovolenkové destinácie a ich sedadlá v biznis triede sú rovnaké ako u Lufthansy.

Punta Cana v biznis triede z Viedne za 1480 eur

Pri týchto najlacnejších letenkách budete musieť absolvovať dva prestupy. Prvý je v Bruseli a druhý vo Frankfurte. Ak by ste chceli cestovať iba s jedným prestupom v Nemecku, za letenku by ste zaplatili vyše 1600 eur. Európske lety sú na palube Austrian Airlines, Brussels Airlines a Lufthansy (tiež v biznis triede). Prestup v Bruseli a Frankfurte je pomerne krátky.

Letenky budete musieť vyhľadávať priamo na webových stránkach Austrian Airlines, alebo Lufthansy, keďže Google Flights nezobrazuje správne ceny. Rezervačný systém týchto dvoch leteckých spoločností počas môjho vyhľadávania pravidelne vypadával a ceny zobrazované v ich mesačných kaledároch nie sú tiež správne. Z tohto dôvodu budete musieť zadať konkrétny dátum, aby ste si overili dostupnosť termínov s najlacnejšími letenkami.

Ja som našiel termíny v mesiacoch máj, jún a september. Je ale možné, že letenky za túto cenu nájdete aj v iných mesiacoch. Vyhľadávanie letov na webe Austrian a Lufthansy je naozaj úmorné a tak som neprešiel všetky mesiace.

Rezervačná trieda P. Eurowings Discover nie sú členom Star Alliance, ale míle budete môcť kreditovať do Miles & More a aj do vernostných programov United Airlines a Air Canada. V Miles & More dostanete míle podľa ceny letenky a v United a Air Canada podľa preletenej vzdialenosti.

Pre koho môže byť Miles&More výhodný

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment