Home Akciové letenky Hongkong v biznis triede z Budapešti 1590€

Hongkong v biznis triede z Budapešti 1590€

by Karol
0 comment

Hongkong v biznis triede s odletom z Budapešti za 1590 eur. Ceny spiatočných leteniek s nemeckou leteckou spoločnosťou Lufthansa.

Cestovať budete môcť v mesiacoch január, február a marec 2024.

Hongkong v biznis triede s odletom z Budapešti za 1590 eur

Rezervačná trieda P, za ktorú ale nedostanete žiadne míle do niektorých vernostných programov Star Alliance. Míle nedostanete napríklad pri kreditovaní týchto letov do vernostných programov Turkish Airlines, EVA Air, alebo Aegean Airlines. Vo väčšine ostatných programov by ste dostali 100% míľ. V Miles&More by ste míle dostali podľa ceny letenky.

Prestup je vo Frankfurte a diaľkový let je na Airbuse A340.

Aj keď v porovnaní s konkurenciou Lufthansa nemá zďaleka najkvalitnejšie sedadlá v biznis triede, pri týchto cenách leteniek sa stále jedná o zaujímavú ponuku.

Letenky odporúčam ako vždy kupovať priamo na webovej stránke Lufthansy, prípadne Austrian Airlines, alebo Swiss.

Mesačný kalendár cien leteniek Lufthansy nezobrazuje správne ceny leteniek. Google Flights je v tomto prípade presnejší ako samotný kalendár Lufthansy.

Lufthansa zverejnila nové destinácie Airbus A380

Pre koho môže byť Miles&More výhodný

————————————-

Ak by ste mali záujem byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webové stránke Dvere Sveta Dokorán.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment