Home Recenzie aerolínií Recenzia: Singapore Airlines ekonomická trieda na Bali na Boeingu 787

Recenzia: Singapore Airlines ekonomická trieda na Bali na Boeingu 787

by Karol
0 comment

Recenzia letu so Singapore Airlines v ekonomickej triede do Denpasaru na Bali na Boeingu 787-10. Tento let bol súčasťou open jaw letenky zo Singapuru na Bali s návratom z Kuala Lumpuru do Singapuru.

Tieto najväčšie singapurské aerolinky patria už dlhé desaťročia medzi najlepšie letecké spoločnosti na svete a cestovať s nimi je naozaj vždy potešením.

Singapore Airlines nasadzujú momentálne na lety na Bali Boeingy 787 a Boeingy 737. Ak by ste mali možnosť (faktory času odletu a ceny letenky), vyberte si radšej cestu s Boeingom 787. Toto diaľkové lietadlo poskytuje väčší priestor na nohy ako menšie Boeingy 737.

Recenzia ekonomickej triedy Singapore Airlines na Boeingu 737.

Singapore Airlines Boeing 787-10

Recenzia: Singapore Airlines na Bali

Singapore Airlines spoplatňujú rezerváciu sedadla v najlacnejších rezervačných triedach ekonomickej triedy, čo bol aj môj prípad. Miesto som si preto nerezervoval dopredu a sedadlo mi pridelil rezervačný sytém. To som ale už nemal problém zadarmo vymeniť pri procese online check-in.

Pri letoch s európskymi leteckými spoločnosťami sa aj na dvojhodinových letoch snažím z dôvodu pohodlia sedieť pri núdzovom východe. V prípade Singapore Airlines by som ale nemal najmenší problém sedieť v hociktorom sedadle, keďže rozostupy medzi jednotlivými radmi ich sedadiel sú oveľa väčšie ako u európskych leteckých spoločností.

Večera Singapore Airlines na krátšom regionálnom lete

Ja som si ale nakoniec aj tak vybral miesto v úplne prvom rade ekonomickej triedy. V nedávnej minulosti sa pri pasových kontrolách na Bali tvorili extrémne dlhé rady a preto som sa chcel dostať z lietadla medzi prvými cestujúcimi. Po prílete mi našťastie celý proces zakúpenia víz a prechodu cez pasovú kontrolu trval len zhruba päť minút.

Prvý rad ekonomickej triedy Singapore Airlines ale nie je ideálny, lebo sú tam usádzané rodiny s malými deťmi. V prvom rade na mojom lete (9 sedadiel) sedeli až tri deti. Našťastie boli veľmi ticho takmer celý čas.

Každé sedadlo má vzadu inštalovanú obrazovku a video ponuka Singapore Airlines je veľmi široká. Slúchadla dostane pravdaže každý pasažier zadarmo pri vstupe do lietadla.

Strava a nápoje Singapore Airlines sú stále zadarmo aj na ich kratších regionálnych letoch. Ako hlavné jedlo bolo v ponuke kuracie, alebo hovädzie mäso s ryžou. Ja som si objednal kura, ktoré bolo celkom fajn na takomto krátkom lete. K hlavnému jedlu dostal každý pasažier ešte aj zmrzlinu.

Okrem širokej ponuky nealko nápojov bolo dostupné aj biele a červené víno.

Zhrnutie

Singapore Airlines sú mojou najobľúbenejšou leteckou spoločnosťou v juhovýchodnej Ázii. S letenkou od nízkonákladových aeroliniek by ste s veľkou pravdepodobnosťou ušetrili. Singapore Airlines ale poskytujú oveľa vyšší komfort pri cestovaní.

Prehľadnú mapu sedadiel Boeingov 787-10 Singapore Airlines nájdete na webovej stránke Aerolopa.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment