Home Akciové letenky Z Viedne do New Yorku v biznis triede za 1610€

Z Viedne do New Yorku v biznis triede za 1610€

by Karol
0 comment

Biznis trieda z Viedne do New Yorku za 1610 eur. Ceny spiatočných leteniek so Scandinavian Airlines (SAS).

V nedávnej minulosti už boli v predaji aj lacnejšie letenky do New Yorku z iných európskych metropol, ale na drahú Viedeň sa jedná stále o celkom OK cenu.

Z Viedne do New Yorku v biznis triede so SAS za 1610 eur

Z Viedne budete môcť odlietať od 18. septembra 2023 do konca februára 2024 (návrat je možný aj po tomto dátume). Letenky by mali byť v predaji do 15. mája 2023.

Prestup je na letisku v Štokholme, alebo v Kodani. Scandinavian Airlines nelietajú do Viedne a európsky let je na palube Austrian Airlines (tiež v biznis triede). Transatlantický let je na palube Airbusov A330, alebo Airbusov A350, v ktorých majú SAS kvalitné plne sklápateľné sedadlá, z ktorých má každý pasažier priamy prístup do uličky.

Prilietať budete môcť na letisko Newark (EWR), alebo JFK. Letenky na JFK sú ale o niečo drahšie a môžu vyžadovať až dva prestupy v Škandinávii.

Rezervačná triede J. Scandinavian Airlines sú členom Star Alliance a za túto rezervačnú triedu by ste dostali do vernostných programov Miles & More, Aegean Airlines, alebo Turkish Airlines 150% míľ.

Letenky odporúčam kupovať ako vždy priamo na webovej stránke Scandinavian Airlines. Google Flights poskytuje veľmi prehľadný kalendár s najlacnejšími letenkami, z ktorého sa veľmi jednoducho prekliknute priamo na web SAS.

_________________________________

Ak by ste mali záujem byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webové stránke Dvere Sveta Dokorán

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment