Home Recenzie aerolínií Zlé! Premier lounge na letisku Denpasar Bali

Zlé! Premier lounge na letisku Denpasar Bali

by Karol
2 komentáre

Salónikom, ktoré neprevádzkujú priamo letecké spoločnosti sa vo všeobecnosti v mojich blogoch nevenujem. V prípade Premier lounge na letisku Denpasar na Bali spravím ale výnimku. Bali je obľúbenou dovolenkou destináciou aj mnohých Slovákov a o podmienkach v tomto salóniku by mal vedieť každý potencionálny návštevník.

Premier lounge by nebol v zásade horší ako väčšina iných nezávislých salónikov na svete. Z dvoch dôvodov sa ale budete chcieť vyhnúť predĺženým pobytom v tomto salóniku.

Premier lounge na letisku Denpasar na Bali

Premier lounge nájdete za pasovou kontrolou na druhom poschodí nad duty free obchodmi. Väčšina leteckých spoločností na letisku Denpasar využíva práve tento lounge. Lounge tiež spolupracuje s Priority Pass.

Jedným zo zásadných problémov tohto salónika je, že je pomerne malý, z čoho vyplýva jeho následná preplnenosť. Indviduálne kreslá sú až príliš blízko seba a neposkytujú žiadne súkromie.

Moja posledná návšteva v Premier lounge bola v máji 2023 a v poobedňajších hodinách salónik praskal vo švíkoch. Podobnú skúsenosť som mal aj v predpandemickom období.

Ďalším problémom bola teplota. Aj keď bola klimatizácia zapnutá, cítil som sa vo vnútri ako v saune. Sedenie pred plnou odletovou bránou v tomto prípade nebolo horšie ako pobyt v salóniku.

Na letisko by som vám preto neodporúčal prísť skôr len kvôli návšteve Premeir lounge. V každom prípade príchod na letisko nemôžete nechať na poslednú chvíľu. Letisko nemá Fast track pre pasažierov v biznis triede a ja som na bezpečnostnej a pasovej kontrole strávil zhruba 20 minút.

Ak by ste sa chceli najesť pred odletom, v salóniku nájdete dva druhy polievok, šaláty, ovocie, dezerty a základnú ponuku teplých jedál. V každom prípade nečakajte vysokú kvalitu. Okrem klasických nealko nápojov bolo v ponuke aj pivo.

Zhrnutie

Premier lounge je pre svoju preplnenosť a vysokú vnútornú teplotu vhodný maximálne na krátku návštevu pred odletom. Určite by som na návštevu nevyužil platený vstup od Priority Pass.

Ak cestujete s leteckou spoločnosťou zo skupiny SkyTeam, využite radšej susedný salónik Garuda Indonesia, do ktorého sa dostanete na základe jej členstva v tejto aliancii.

Business class lounge. Ako sa nenechať zmanipulovať leteckou spoločnosťou

2 komentáre

Súvisiace články

2 komentáre

Indonézia: víza po prílete, osobná skúsenosť - Dvere sveta dokorán 5. júna 2023 - 9:26

[…] Recenzie aerolínií […]

Reply

Leave a Comment