Home Akciové letenky India v biznis triede z Budapešti za 1290 eur

India v biznis triede z Budapešti za 1290 eur

by Karol
0 comment

India v biznis triede s odletom z Budapešti už za 1290 eur. Ceny spiatočných leteniek do Delhi a Mumbai (Bombaj) so Swiss, LOT Polish Airlines a Finnair.

Delhi s Finnair za 1290 eur

V prípade leteniek Finnair z Budapešti do Delhi sa jedná o ceny, ktoré sú dostupné už dlhšiu dobu. Dostupnosť leteniek je veľmi dobrá v priebehu celého roka.

Najväčšou nevýhodou týchto leteniek je rezervačná trieda Business Light, ktorá nezahŕňa vstup do biznis salónikov a ani bezplatnú check-in batožinu. Táto tarifa je zaujímavá hlavne pre držiteľov statusu oneworld Sapphire a Emerald, ktorí dostanú všetky tieto benefity zadarmo aj pri Light letenkách.

Za Business Classic letenku so vstupom do loungu a check-in batožinou by ste zaplatili 1560 eur. Treba si ale uvedomiť, že sedadlo si nebudete môcť zadarmo rezervovať ani pri Classic letenkách. To je už ale menší problém , keďže v biznis triede Finnair v podstate neexistujú zlé sedadlá.

Nové biznis sedadlá Finnair bez možnosti sklápania

Swiss biznis trieda
Swiss Boeing 777 biznis trieda

India v biznis triede so Swiss

Do Delhi budete môcť za 1290 eur cestovať z Budapešti aj so Swiss. Jedná sa o lepšiu voľbu ako pri Finnair, keďže check-in batožinu, lounge a rezerváciu sedadla budete mať zadarmo už pri tejto najnižšej cene.

Dostupnosť termínov je ale veľmi obmedzená. Odlietať z Maďarska budete môcť iba v období od konca novembra do polovice decembra 2023. Návrat je možný aj neskoršie.

Recenzia: Swiss biznis trieda Boeing 777 Zurich – Sao Paulo

Mumbai (Bombaj) s LOT za 1340 eur

Do Mumbai budete môcť cestovať s LOT Polish Airlines v biznis triede za 1340 eur. Prvé odlety z Budapešti sú dostupné od prvej polovice októbra 2023. Cestovať do Indie budete môcť až do konca mája 2024.

Všetky letenky odporúčam ako vždy kupovať priamo od leteckej spoločnosti, prípadne od online predajcu leteniek, ktorému dôverujete.

————————————————————-

Ak by ste mali záujem byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webové stránke Dvere Sveta Dokorán

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment