Home Akciové letenky Soul a Taipei v biznis triede od 1290 eur

Soul a Taipei v biznis triede od 1290 eur

by Karol
0 comment

Soul a Taipei v biznis triede s odetom z Budapešti a Košíc už za 1297 eur. Ceny spiatočných leteniek s Lufthansou a Turkish Ailrnes.

Soul v biznis tride z Košíc a Budapešti

Do kórejského Soulu budete mocť cestovať s Lufthansou v biznis triede z Košíc za 1297 eur a z Budapešti za 1320 eur.

V prípade odletov z Košíc budete musieť absolvovať dva prestupy. Pri odlete z Budapešti nájdete bez problémov aj letenky s jedným prestupom.

Prvé termíny za túto cenu nájdete na konci novembra 2023 a cestovať budete môcť až do apríla 2024.

Na najrýchlejšie vyhľadávanie dostupných termínov môžete využiť Google Flights. V niektorých prípadoch budete môcť vystaviť letenky priamo s Lufthansou. V niektorých dátumoch nájdete ale najlacnejšie letenky iba u online predajcov leteniek. Ja osobne som letenku z Košíc do Soulu vystavil bez problémov na webovej stránke Expedie.

Taipei z Budapešti za 1750 eur

S Turkish Airlines budete môcť cestovať v biznis triede z Budapešti do Taipei za 1750 eur. Letenky za tieto ceny nájdete v období od konca októbra 2023 do konca marca 2024.

Lufthansa a aj Turkish Airlines sú súčasťou Star Alliance. Za rezervačnú triedu P leteniek Lufthansy do Soulu ale nedostanete míle do viacerých vernostných programov Star Alliance.

—————————————

Ak by ste mali záujem byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webové stránke Dvere Sveta Dokorán.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment