Home Akciové letenky Biznis: USA/ Kanada z Viedne 1660€, Tokio zo Španielska 1499€

Biznis: USA/ Kanada z Viedne 1660€, Tokio zo Španielska 1499€

by Karol
1 comment

Biznis trieda z Viedne: USA a Kanada so Scandinavian Airlines za 1660 eur. Tokio s LOT Polish Airlines zo Španielska za 1499 eur.

Biznis trieda: USA a Kanada z Viedne

Za 1660 eur budete môcť toto leto cestovať v biznis triede Scandinavian Airlines do nasledovných destinácií v USA a Kanade:

  • Toronto
  • Atlanta
  • New York
  • Boston
  • Chicago

Dostupné lermíny s odletom z Viedne nájdete od konca júna do polovice augusta 2024. Cestovať späť do Európy budete môcť aj po tomto termíne.

Vo väčšine prípadov je prestup na letisku v Kodani a let medzi Viedňou a hlavným mestom Dánska je na palube Austrian Airlines.

Tokio v biznis triede zo Španielska

Veľmi atraktívne ceny leteniek do Tokia majú v ponuke LOT Polish Airlines. Z Madridu a Barcelony budete môcť cestovať v biznis triede LOT za 1499 eur v aprílových a májových termínoch.

V oboch prípadoch je let medzi Španielskom a Varšavou na Boeingu 737 a prípoj do Tokia na Boeingu 787 s plne sklápateľnými sedalami v konfigurácii sedadiel 2-2-2 v jednom rade.

Letenky odporúčam ako vždy kupovať priamo na webovej stránke konkrétnej leteckej spoločnosti. LOT Polish Airlines a aj Scandinavian Airlines sú súčasťou Star Alliance.

——————————————————

Ak ste chceli byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webovej stránke Dvere Sveta Dokorán.

Dvere Sveta Dokorán môžete sledovať aj na Facebooku.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

USA v biznis triede z Budapešti už od 1040 eur - Dvere sveta dokorán 26. januára 2024 - 5:47

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment