Home Akciové letenky Biznis trieda Buenos Aires, Kambodža 1360€

Biznis trieda Buenos Aires, Kambodža 1360€

by Karol
0 comment

Biznis trieda Phnom Penh 1358 eur, Buenos Aires 1390 eur, Ďaleký východ a juhovýchodná Ázia z Viedne za 1440 eur.

Oman Air biznis trieda Phnom Penh

Oman Air má v ponuke spiatočné letenky v biznis triede z Milána do Phnom Penh za 1358 eur. Pri open jaw letenkách, keď je prílet do Phnom Penh a odlet naspäť do Milána z Bangkoku je cena leteniek 1525 eur.

Pri ceste do Kambodže sú ale nutné dve medzipristátia. Prvé je v Muscate a druhé je v Bangkoku. Let medzi Bangkokom a Kambodžou je s Bangkok Airways v ekonomickej triede. O biznis triede Oman Air som už písal v minulosti. Kvalitou biznis produktu sa vyrovnajú aj leteckým spoločnostiam ako Qatar Airways, alebo Japan Airlines.

Pri presadaní v Muscate je možný stopover zadarmo. Ak by ste cestovali do 30. septembra 2019, Oman Air ponúka ubytovanie zadarmo pre biznis pasažierov v hoteli Al Bustan Palace.

Biznis trieda Buenos Aires za 1390 eur

Z Milána je tiež možné letieť do Buenos Aires v biznis triede za 1390 eur s leteckou spoločnosťou Air Europa. Air Europa je súčaťou SkyTeam s najväčšou bázou na letisku v Madride. Na letoch medzi Madridom a Buenos Aires používajú Boeing 787-9 s ich najlepšou biznis triedou. Biznis sedadlá v tomto prípade sú v takzvanej reverse herringbone konfigurácii, kde má každý pasažier priamy prístup do uličky.

Biznis trieda Buenos Aires
Buenos Aires

Ďaleký východ, Juhovýchodná Ázia z Viedne za 1440 eur

Z Viedne je možné letieť v biznis triede so Xiamen Airlines do väčšiny veľkých ázijských miest v biznis triede za 1440 až 1470 eur. Za túto cenu je možné letieť do miest ako Tokio, Manila, Bangkok, alebo ostrov Bali.

Pri všetkých letoch sú ale nutné dve medzipristátia. Prvý európsky let na palube KLM z Viedne do Amsterdamu je ale v ekonomickej triede. Let z Amsterdamu do Xiamen je už na palube Xiamen Airlines. Niektoré spoje zo Xiamen do dalších ázijských destinácii sú tiež v ekonomickej triede. Určite sa vyhnite týmto letom, lebo za rovnakú cenu je možné tiež nájsť let aj v biznis triede.

Ceny leteniek pri odlete z Amsterdamu sú o niekoľko desiatok eur nižšie oproti odletom z Viedne. Pri odlete z Amsterdamu bude pravdaže iba jeden prestup v Xiamen.

Xiamen Airlines je súčasťou SkyTeam a podľa mňa patrí medzi tie lepšie čínske letecké spoločnosti (minimálne v biznis triede).

Vyhol by som sa tiež dlhším presadaniam v Xiamen. Aj keď Xiamen Airlines poskytuje ubytovanie zadarmo pri dlhších prestupoch v Xiamen, nezabezpečuje už dopravu do hotela a ani stravu. Xiamen je v každom prípade jedno z tých zaujímavejších veľkých čínskych miest a pri presadaní na další medzinárodný let nie sú potrebné čínske víza pri návšteve mesta.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment