Home Akciové letenky Star Alliance biznis Dublin – Austrália 1450€

Star Alliance biznis Dublin – Austrália 1450€

by Karol
0 comment

Austrália so Star Alliance v biznis triede z Dublinu za 1450 eur. Za túto cenu môžete cestovať do Sydney, Melbourne, Brisbane a do Adelaide. Za zhruba 1900 eur môžete kúpiť plne refundovateľné letenky. Všetky ceny sú za spiatočné letenky.


Aktualizácia 15.2.2022: tieto ceny by už v tomto momente nemali byť aktuálne. Očividne sa jednalo o chybne nacenené letenky: Ako kúpiť Error Fare letenky

Star Alliance: Austrália v biznis triede z Dublinu za 1450 eur

Letenky sú s kombináciou leteckých prepravcov Lufthansa, Swiss, Thai Airways, Singapore Airlines, Qantas a Jetstar. Prestupy sú buď vo Frankfurte, alebo Zürichu a následne v Singapure, alebo Bangkoku.

Letenky kupujte priamo na webových stránkach Swiss a Lufthansy. Cestovať môžete od mája 2022 až do januára 2023. Rezervačná trieda P. Nevýhody tejto rezervačnej triedy na letoch s Lufthansou: Dva dôvody prečo sa vyhnúť biznis triede Lufthansy

Osobne by som si vyberal kombináciu letov so Swiss a Singapore Airlines. Určite by som sa vyhol všetkým letom s Jetstar (nízkonákladová letecká spoločnosť patriaca pod Qantas).

Ak by ste chceli využiť túto akciu, odporúčal by som letenky kupovať hneď teraz, keďže tieto letenky môžu byť veľmi rýchlo stiahnuté z predaja. Na Google Flights si overíte najrýchlejšie či sú tieto ceny stále aktuálne.
Nedá sa vylúčiť, že tieto letenky nebudú uznané v nasledujúcich dňoch. V prípade zrušenia letenky by vám letecká spoločnosť vrátila vaše peniaze.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment