Home Akciové letenky Biznis trieda z Košíc: Soul, Hongkong od 1270€, premium eco 810€

Biznis trieda z Košíc: Soul, Hongkong od 1270€, premium eco 810€

by Karol
0 comment

Biznis trieda z Košíc do Soulu a Hongkongu so Swiss, Austrian a Lufthansou už za 1270 eur. Vytvoriť si budete môcť aj itinerár s príletom do Soulu a návratom z Hongkongu. Letenky v premium ekonomickej triede do Hongkongu stoja 810 eur.

Za podobné ceny nájdete letenky do Soulu a Hongkongu aj s odletom z Budapešti. Do Sao Paula budete môcť cestovať so Swiss z Košíc za 1370 eur.

Biznis trieda z Košíc do Soulu a Hongkongu

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede:

  • Soul 1270 eur
  • Hongkong 1420 eur

Letenky v premium ekonomickej triede do Hongkongu stoja 810 eur.

Za open jaw itinerár Košice – Soul s návratom z Hongkongu do Košíc by ste zaplatili 1420 eur. Na vyhľadávanie týchto leteniek budete musieť využiť funkciu multi-city na webovej stránke Swiss, Austrian, alebo Lufthansy. Cestovať budete tiež môcť najprv do Hongkongu s návratom zo Soulu.

Swiss biznis trieda na Boeing 777
Biznis trieda Swiss na Boeing 777

Dostupnosť termínov v jednotlivých mesiacoch do oboch destinácií sa výrazne líši. Na rýchlejšie vyhľadávanie najnižších cien budete môcť využiť tiež Google Flights. Ten ale v tomto prípade nie je vždy príliš spoľahlivý, keďže v niektorých dátumoch nezobrazuje najnižšie dostupné ceny.

Cestovať budete môcť s Lufthansou, Austrian Airlines a Swiss. Z tejto trojice považujem Swiss za najlepšiu leteckú. Lufthanse by som sa určite snažil vyhnúť ak by som mal na výber lety so Swiss, alebo Austrian. 

Recenzie diaľkových letov v biznis triede SwissAustrian Airlines Lufthansy

———————————————————

Ak ste chceli byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webovej stránke Dvere Sveta Dokorán.

Dvere Sveta Dokorán môžete sledovať aj na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment