Home Vernostné programy 30 míľ od Miles&More za každé minuté euro na Booking.com

30 míľ od Miles&More za každé minuté euro na Booking.com

by Karol
0 comment

Získajte 30 míľ od Miles&More za každé minuté euro za ubytovanie rezervované na Booking.com.

Za rezerváciu ubytovania cez Booking.com môžete dostať už dlhšiu dobu míle do viacerých vernostných programov leteckých spoločností. Tejto spolupráci som sa už venoval v tomto staršom blogu. Vo väčšine prípadov dostanete za každé minuté euro 1 až 3 míle.

Až 30 míľ za každé euro preto považujem za naozaj výnimočne výhodnú ponuku. Doteraz dával Miles&More iba jednu mílu za každé minuté euro na Booking.com.

Míle do Miles&More za rezervácie na Booking.com

30 míľ do Miles&More za každé minuté euro dostanete za rezervácie ubytovania na Booking.com zrealizované v priebehu celého mesiaca december 2023.

Dátum ubytovania môže byť kedykoľvek aj mimo tohto obdobia.

Dôležité je, že rezerváciu musíte urobiť cez špeciálnu promočnú webovú stránku Booking.com s logom Miles&More. Všetky podmienky a link na túto webovú stránku nájdete tu.

Maximálne budete môcť získať 150 000 míľ.

Míle by ste mali dostať nie neskoršie ako 64 dní po ubytovaní.

Budete tiež musieť akceptovať všetky cookies a pri rezervácii zadať číslo vašej vernostnej karty Miles&More. Číslo vašej vernostnej karty budete zadávať až v úplne poslednom kroku pri rezervácii ubytovania.

Výhodnosť tejto akcie priblížim na príklade spiatočnej letenky v biznis triede z Viedne do Severnej Ameriky. V pravidlených Mileage Bargains od Miles&More budete potrebovať na túto letenku s Luftahnsa Group 55 000 míľ (plus taxy). Ak by ste teda na vaše ubytovanie cez Booking.com minuli zhruba 1900 eur, dostali by ste dostatok míľ na jednu spiatočnú letenku v biznis triede z Mileage Bargains do Severnej Ameriky.

——————————-

Ak ste chceli byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webovej stránke Dvere Sveta Dokorán.

Dvere Sveta Dokorán môžete sledovať aj na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment