Home Akciové letenky Biznis trieda: Lima a Bogota z Madridu za 1180 eur

Biznis trieda: Lima a Bogota z Madridu za 1180 eur

by Karol
0 comment

Biznis trieda s najväčšou juhoamerickou leteckou spoločnosťou Latam z Madridu: Bogota a Lima už za 1180 eur.

Cestovať budete môcť od konca júna 2024 až do konca apríla 2025. Najlepšia dostupnosť týchto leteniek do Limy je v lete a na jeseň a do Bogoty v zime a na jar.

Biznis trieda Latam z Madridu: Bogota a Lima

Do Limy budete môcť cestovať za 1180 eur a do Bogoty za 1195 eur.

V prípade oboch destinácií sú dostupné aj priame lety, ale v niektorých termínoch budete musieť presadať v Lime (pri ceste do Bogoty), v Bogote (pri ceste do Limy), alebo v Sao Paule. Na väčšine regionálnych letov na Airbusoch A319/A320/A321 v Južnej Amerike Latam nemajú biznis triedu, ale iba premium economy.

Ich premium ekonomická trieda je ale identická s “európskou” biznis triedou. To znamená, že sedadlá v biznis triede sú podobné ako v ekonomickej triede, ale stredné sedadlo je vždy blokované. Biznis salóniky budete môcť navštíviť aj pri cestách v ekonomickej triede.

Na niekotorých letoch ale budete môcť cestovať na regionálnych letoch iba v ekonomickej triede.

Latam biznis trieda na Boeingu 787
Latam biznis trieda na Boeingu 787

Ja som cestoval s Latam v biznis triede na diaľkových letoch niekoľkokrát a v prípade týchto cien by som určite neváhal s nimi letieť opäť.

Recenzia Latam na Boeingu 777 ak by ste si chceli spraviť predstavu o servise na diaľkovom lete v biznis triede.

Na lety z Madridu do Bogoty nasadzujú Latam Boeingy 787, ktoré majú vo väčšine prípadov konfiguráciu sedadiel 2-2-2 v jednom rade. Recenziu týchto sedadiel nájdete v tomto blogu (regionálny servis počas covidu v roku 2021).

Letenky odporúčam kupovať priamo na webovej stránke Latam. V prípade letenky do Bogoty mi ich rezervačný systém dal hneď správanu ceny letenky. Pri letenke do Limy mi systém dal na začiatku oveľa vyššiu cenu, ale po výbere sedadla sa cena znížila na 1180 eur. Na vyhľadávanie dátumov s najnižšími cenami môžete využiť aj Google Flights.

Míle budete môcť pripisovať napríklad do vernostných programov Iberie, British Airways, alebo Miles and More od Lufthansy. Vo všetkých prípadoch dostanete iba klasické míle, ale nie míle na vyšší status.

V niektorých prípadoch budete môcť cestovať aj na palube Iberie (recenzia tu). Ani pri týchto letoch nedostanete statusové body, keďže číslo letu bude LA (Latam).

0 comment

Súvisiace články