Home Akciové letenky Aktualizácia: Viedeň – Cancún biznis 990€ s TAP Portugal až do novembra 2021

Aktualizácia: Viedeň – Cancún biznis 990€ s TAP Portugal až do novembra 2021

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede z Viedne do Cancúnu s TAP Air Portugal za 990 eur. Cancún je dostupný za podobnú cenu v biznis triede s TAP Air aj z Budapešti a mnohých ďalších európskych miest. Odlet z Viedne má ale kratšie prestupové časy v Lisabone ako pri odlete z Budapešti.

Aktualizácia: cestovať je možné až do konca novembra 2021. Letenky by mali byť v predaji do 14. januára 2021. Plne refundovateľné letenky stoja 1300 eur.

Viedeň – Cancún v biznis triede za 990 eur

Cestovať je možné od konca marca do konca júna 2021. Let medzi Lisabonom a Cancúnom je na nových Airbus A330neo s kvalitnými lie-flat sedadlami. Moja recenzia TAP Air Portugal Airbus A330neo v biznis triede v tomto blogu.

Letenky je najlepšie kupovať priamo na webovej stránke TAP Air. V priebehu výberu letu TAP Air zobrazí vyššiu cenu, ale konečná cena je už nižšia. Letenky za tieto ceny by mali byť v predaji do 7. januára 2021. Ak by ste mali záujem využiť túto akciu, odporúčal by som neodkladať kúpu leteniek.

Rezervačná trieda J. TAP Air Portugal je členom Star Alliance, ale míle by som neodporúčal kreditovať do ich vlastného vernostného programu Miles& Go. Vo väčšine vernostných programov Star Alliance dostanete za biznis triedu TAP Air Portugal 200% míľ. Viac informácií o míľach za lety v biznis triede TAP Air v tomto blogu.

Ak chcete byť byť pravidelne informovaní o akciových letenkách v biznis triede a o najnovších správach zo sveta leteckých spoločností, pridajte si stránku Dvere Sveta Dokorán medzi vaše obľúbené položky na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment