Home Akciové letenky Brisbane v biznis triede: 2650€ z Milána a 3230€ z Viedne

Brisbane v biznis triede: 2650€ z Milána a 3230€ z Viedne

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede do Brisbane (Austrália) z Milána za 2650 eur a z Viedne za 3230 eur.

Brisbane z Milána s Etihad Airways

Z milánskeho letiska Malpensa (MXP) budete môcť letieť do Brisbane s Etihad Airways za 2650 eur.

Etihad nelietajú priamo do Brisbane a preto je potrebný okrem Abu Dhabi aj prestup v Sydney, alebo Melbourne. Vnútroštátny let v Austrálii je na palube Virgin Australia. Pozor ale. Niektoré z týchto letov s Virgin Australia sú v ekonomickej triede. Snažte sa vyhľadať letenky so všetkými sektormi v biznis triede (čo ale nemusí byť vždy možné).

Jedná sa o veľmi dlhú cestu, ktorú by ste mohli zadarmo prerušiť v Abu Dhabi. Etihad poskytuje zadarmo hotel v Abu Dhabi pri dlhších prestupoch a aj pri stopover (najnovšie podmienky si ale overte pred kúpou letenky).

Môj názor na: Etihad Airways biznis trieda

Etihad Airways
Etihad Airways biznis trieda

Google Flights nezobrazuje správne tieto ceny leteniek a preto budete musieť vyhľadávať dostupné termíny priamo na webovej stránke Etihad. Dostupnosť leteniek môže byť v niektorých mesiacoch veľmi obmedzená, alebo nulová. Pri výbere letov vám rezervačný systém v niektorých prípadoch ponúkne kalendár letov s cenami za jeden smer za 1300 eur, ale v samotnom itinerári je cena 1900 eur. Ak si vyberiete cenu 1900 eur, nakoniec vám sytém cenu prepočíta na pôvodných 1300 eur.

Z Viedne s EVA Air

S EVA Air budete môcť cestovať v biznis triede z Viedne do Brisbane za 3230 eur. Ani v tomto prípade Google Flights nezobrazuje správne ceny leteniek.

Recenzia: EVA Air biznis trieda z Viedne na Boeingu 787

Recenzia: Eva Air business class lounge na letisku v Taipei

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment