Home Vernostné programy Míle zadarmo od Miles&More, Etihad, Qatar Airways a Emirates

Míle zadarmo od Miles&More, Etihad, Qatar Airways a Emirates

by Karol
0 comment

Najnovšie promo akcie Miles&More, Etihad Airways, Qatar Airways a Emirates, pri ktorých môžete získať míle zadarmo do vášho vernostného programu.

1500 míľ od Etihad, plus 5000 míľ za prenájom auta

Etihad Airways v týchto dňoch oslavujú 15. výročie ich prvého letu. Pri tejto príležitosti môžu všetci členovia ich vernostného programu Etihad Guest dostať zadarmo 1500 míľ. Jedinou podmienkou na získanie týchto míľ je vyplnenie jednoduchého formulára s menom a číslom vernostného programu. Formulár nájdete tu. Akcia je platná do 6. septembra 2021.

Ak do 6. septembra využijete míle z Etihad Guest na výber letenky, do vášho vernostného programu dostanete naspäť 15% minutých míľ.

S Etihad Guest môžete dostať navyše 5000 míľ za požičanie auta od Avis. Akcia je platná pri využití služby prenájmu auta do 15. decembra 2021. Auto musí byť z kategórie C a vyššie. Minimálna doba požičania auta je 4 dni. Rezervácia musí byť spravená cez promočnú webovú stránku Etihad.

Míle zadarmo od Emirates pre nových členov

Pri príležitosti Expo 2020, ktoré sa koná tento rok v Dubaji ponúkajú Emirates 2020 míľ zadarmo pre všetkých nových členov ich vernostného programu Skywards. Pri registrácií do programu musíte použiť kód: EXPO2020. Tieto míle môžete hneď aj využiť na zníženie ceny vašej novej letenky Emirates využitím funkcie Cash+Miles o zhruba 17 eur.

Emirates tiež ponúkajú špeciálne zľavy pre držiteľov kariet Mastercard. Viac info o týchto ponukách nájdete priamo na webovej stránke Emirates.

S Emirates tiež môžete získať 1 míľu za každú minútu strávenú v Dubaji.

Qatar Airways: míle zadarmo pre nových členov

Zaujímavú ponuku pre nových členov vernostného programu Privilege Club ponúkajú aj Qatar Airways. Za registráciu do 31. decembra 2021 dostanete okamžite 1000 míľ. Po absolvovaní prvého letu do 30. apríla 2022 dostanete dalších 4000 míľ. Na využitie tejto ponuky ale potrebujete pozvanie už od existujúceho člena Privilege Club. Ak by ste mali záujem využiť túto akciu, môžete ma kontaktovať správou cez Messenger na Facebooku (Dvere Sveta Dokorán, alebo aj priamo kto má pozná osobne). Za každú novú registráciu by som tiež dostal 1000 míľ a dalších 2000 po vašom prvom absolvovanom lete do 30.4.2022.

Za prvú letenku zakúpenú priamo na webovej stránke Qatar Airways ako členovia Privilege Clubu dostanete ešte dalších 2000 míľ. Celkovo by ste zadarmo mohli dostať až 7000 míľ.

350 míľ od Miles&More

Za jednoduchú registráciu na newsletter od kreuzfahrten.de získate 350 míľ do vernostného programu Miles&More.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment