Home Akciové letenky 9/12/2021: najnovšie letenky v biznis triede

9/12/2021: najnovšie letenky v biznis triede

by Karol
0 comment

Najnovšie letenky v biznis triede do Thajska, Južnej Ameriky a do Spojených Arabských Emirátov. Vyberám iba mimoeurópske krajiny, ktoré sú momentálne otvorené zahraničným turistom. O niektorých z týchto leteniek som už písal v minulosti. V niektorých prípadoch sú ceny stále aktuálne a v iných bola akcia obnovená. Z tohto dôvodu dnes urobím len stručnejší súhrn.

Spojené Arabské Emiráty z Budapešti a Helsínk

S Finnair môžete cestovať na priamom lete z Helsínk do Dubaja na Airbus A350 za 730 eur. Letenky sú dostupné od januára do konca marca 2022 počas konania výstavy Expo 2020. Jedná sa o business light letenky s mnohými obmedzeniami: Finnair Business light letenky bez batožiny a loungu

S Air France a KLM môžete letieť v biznis triede z Helsínk do Dubaja a Abu Dhabi za 929 eur. Air France/ KLM umožňujú refundáciu všetkých leteniek s letmi do konca júna 2022.

S Turkish Airlines môžete cestovať v biznis triede z Budapešti do Dubaja a Abu Dhabi za 1210 eur. Termíny sú dostupné až do novembra 2022. V prípade letov do Abu Dhabi je let z Istanbulu možný aj palube Etihad Airways.

Najnovšie letenky: Bangkok zo Štokholmu

Najlacnejšie letenky do Thajska nájdete stále pri odlete zo Švédska. S Air France/ KLM sa do Bangkoku dostanete za 1010 eur. Odlety sú ale možné iba do konca júna 2022. Dávajte si pozor na všetky lety Air France na Boeing 777. Do Bangkoku Air France stále nasadzujú staršie B777 s angled flat sedadlami. Airbus A350, ktoré tiež lietajú do Bangkoku v ich farbách už majú lie-flat sedadlá.

S Austrian/ Swiss/ Lufthansou môžete cestovať zo Štokholmu do Bangkoku za 1250 eur. V tomto prípade sú letenky dostupné až do novembra 2022.

Južná Amerika s Air France/ KLM a Latam


Air France/ KLM zvýšili zhruba o 100 eur ceny leteniek z Talianska a Nemecka do Peru, Ekvádoru a Kolumbie. Napríklad 1340 eur za letenku do Limy ale stále považujem za dobrú cenu: Biznis trieda Peru, Ekvádor, Kolumbia už za 1230€

Najlacnejšie letenky do Brazílie, Argentíny, Uruguaja a Paraguaja sú dostupné s Latam Airlines. Pri hľadaní leteniek môžete skúsiť odlety z Frankfurtu, Milána, Madridu, Barcelony a Lisabonu. Najlacnejšie ceny nájdete na Google Flights, ktorý vás presunie priamo na webovú stránku Latam po výbere letov. Priamo na webovej stránke Latam tieto ceny nenájdete. Ja uvediem len niekoľko podľa mňa zaujímavých leteniek.

Do Buenos Aires môžete letieť z Madridu za 1177 eur a z Frankfurtu za 1210 eur. Potrebné sú ale dva prestupy.

Z Madridu je Montevideo dostupné za 1160 eur a Asuncion za 1090 eur.

Do väčšiny väčších brazílskych miest môžete letieť už od 930 eur z Barcelony a Lisabonu. Týmto letom by som sa ale snažil vyhnúť, kedže sú na Boeing 767 so starším typom sedadiel. Z Milána môžete do Brazílie cestovať za 1040 eur. Latam lieta do Milána na Boeing 777 s veľmi kvalitnými lie-flat sedadlami. Moja recenzia Latam Boeing 777 zo Sao Paula do Frankfurtu v biznis triede: Recenzia: Latam biznis trieda Sao Paulo – Frankfurt


0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment