Home Akciové letenky Okolo sveta v biznis triede cez Nový Zéland za 3100€

Okolo sveta v biznis triede cez Nový Zéland za 3100€

by Karol
0 comment

Letenky okolo sveta v biznis triede s odletom z Talianska so zastavením v Severnej Amerike, na Novom Zélande a v Ázii za 3100 eur. Cestovať budete môcť s leteckými spoločnosťami zoskupenia Star Alliance. Váš itinerár budete môcť vytvoriť hlavne kombináciou letov Austrian Airlines, Swiss, Lufthansy, Air Canada, United Airlines, Air New Zealand a Singapore Airlines.

Váš letenka by mal vyzerať zhruba nasledovne:

  • Taliansko – USA/ Kanada
  • USA/ Kanada – Auckland
  • Auckland – Ázia (Tokio, Bangkok, alebo Singapur)
  • Ázia – Taliansko

Okolo sveta v biznis triede za 3100 eur

Odlietať budete môcť z väčšiny veľkých talianskych miest ako napríklad, Rím, Benátky, Miláno, alebo Neapol. Cestovať budete môcť smerom na východ s prvým zastavením v Ázii, alebo smerom na západ s prvým letom do Severnej Ameriky.

Základnou podmienkou týchto leteniek je, že na Novom Zélande budete musieť stráviť minimálne 10 dní. Pobyt v Severnej Amerike, alebo v Ázii nie je nutný. Bude postačovať, ak na oboch týchto kontinentoch budete len prestupovať.

Mohli by ste si vytvoriť tiež itinerár, ktorý by zahrňoval pozemný presun. Napríklad by ste mohli prilietať do San Francisca a do Aucklandu by ste mohli odlietať z Los Angeles. Tiež by ste mohli prilietať do Bangkoku a váš nasledujúci let do Aucklandu, alebo Talianska by mohol byť zo Singapuru.

Na vytvorenie takejto letenky budete musieť využiť funkciu multi-city. Vytvorenie takéhoto itinerára môže byť mierne zložité a pri výbere miest a dátumov sa budete musieť trocha “pohrať” aby ste dostali cenu 3100 eur. Je ale tiež možné, že túto cenu sa vám ešte podarí aj mierne znížiť ”správnou” kombináciou destinácií a dátumov.

Najrýchlejšie vyhľadávanie multi-city leteniek poskytuje Google Flights.

Funkcie Google Flights, o ktorých možno neviete

Cestovať budete môcť od decembra 2022 do októbra 2023, aj keď v európskom zimnom období je dostupnosť leteniek o niečo horšia. Tieto letenky ale nebudete môcť kúpiť priamo na webových stránkach Lufthansy, alebo Swiss. Po vytvorení vášho itinerára na Google Flights by ste sa mali pokúsiť vytvoriť rovnakú kombináciu letov na webovej stránke online predajcu leteniek, ktorému dôverujete. Ja som vytváral tento itinerár napríklad na Orbitz. Letenky by ste tiež mali mať možnosť zakúpiť aj na webovej stránke United Airlines.

Najväčšie šance na najlacnejšiu letenku budete mať pri prestupe v Tokiu, Bagkoku a Singapure. V Severnej Amerike budete môcť letieť cez Kanadu, alebo USA.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment