Home Letecké spoločnosti Možnosť si predobjednať jedlo na kratších letoch Austrian v ekonomickej triede

Možnosť si predobjednať jedlo na kratších letoch Austrian v ekonomickej triede

by Karol
0 comment

Od roku 2021 je všetka strava a nápoje na kratších a stredne dlhých letoch Austrian Airlines spoplatnená. Zadarmo už dostanete iba vodu rozlievanú priamo do pohárov. Tento jednoduchý spôsob zvyšovania príjmov si už v súčasnosti osvojila veľká väčšina európskych leteckých spoločností. Ak by ste si chceli byť istí, že vami preferované jedlo bude na vašom lete Austrian Airlines naozaj dostupné, od tohto týždňa máte možnosť si ho predobjednať priamo na ich webovej stránke.

Možnosť predobjendávky bude dostupná na všetkých kratších a stredne dlhých letoch trvajúcich viac ako 50 minút. V prípade biznis triedy je všetka strava a nápoje podávané stále zadarmo. Občerstvenie na diaľkových letoch v ekonomickej triede dostanete tiež ako doteraz bez akýchkoľvek ďalších poplatkov.

Objednávku z Austrian Melangerie menu budete môcť zrealizovať do 48 hodín pred plánovaným odletom. Online menu ale bude pre váš let sprístupnené iba mesiac pred dátumom odletu. Platiť budete až na palube lietadla a momentálne sú akceptované iba bezhotovostné platby. Využiť možnosť predobjednávky občerstvenia budete mať na všetkých letoch Austrian z a do Viedne.

Pravdaže aj naďalej budete mať možnosť si zakúpiť stravu a nápoje aj priamo pri lete s Austrian Airlines.

Austrian/ Lufthansa spoplatnia nápoje a stravu na kratších letoch

Recenzia: Austrian Airlines Embraer 195 ekonomická trieda

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment