Home Akciové letenky Biznis trieda: Maurícius, Maledivy, Kerala a Singapur z Atén od 860€

Biznis trieda: Maurícius, Maledivy, Kerala a Singapur z Atén od 860€

by Karol
1 comment

Spiatočné letenky v biznis triede so Saudiou z Atén na Maledivy, Maurícius, do Indie a do Singapuru už za 860 eur.

Prvé letenky za túto cenu nájdete až na konci marca 2023, keďže počas zimného letového poriadku Saudia do Grécka nelieta. Cestovať budete môcť až do polovice novembra 2023.

Maurícius, Maledivy, Kochi a Singapur so Saudiou

Ceny spiatočných leteniek s odletom z Atén:

  • Singapur 860 eur
  • Kochi (Kerala, India) 890 eur
  • Male (Maledivy) 947 eur
  • Maurícius 987 eur

Ja som tento rok cestoval so Saudiou v biznis triede z Atén do Indonézie. Aj keď sa určite nejedná o najlepšiu leteckú spoločnosť na svete, za takúto cenu by som neváhal s nimi opäť cestovať. Na budúci rok už mám tiež už zakúpenú letenku do Singapuru za vyššie uvedných 860 eur.

Saudia

Základné informácie o Saudii

Let z Atén do Jeddah je na Airbus A320 s kvalitnými plne sklápateľnými sedadlami. Lety do Singapuru, Male a na Maurícius sú na Boeingoch 787 s veľmi kvalitnými plne sklápateľnými sedadlami, z ktorých má každý pasažier priamy prístup do uličky.

Recenzia: Saudia biznis trieda Airbus A320

Môj názor na: Saudia biznis trieda (zhrnutie)

Salónik Saudie na letisku v Jeddah je tiež kvalitný a celkovo je prestup v Saudskej Arábii bezproblémový. Treba si ale uvedomiť, že Saudia vôbec nepodáva alkohol.

Saudia dress code. Čo si obliecť na letoch so Saudiou

Nevýhodu týchto leteniek okrem odletu z Atén sú tiež pomerné dlhé prestupové časy v Jeddah. V tranzitnej časti letiska si budete môcť tiež rezervovať hotel za zhruba 100 eur na šesť hodín.

Za príplatok niečo vyše 100 eur si budete môcť urobiť aj niekoľkodňové zastavenie v Sudskej Arábii. Takýto itinerár budete môcť vytvoriť pomocou funkcie multi-city.

AlUla (Hegra), ako navštíviť saudskoarabskú Petru

Saudská Arábia: víza po prílete, Uber a SIM karta

Letenky by som odporúčal kupovať ako vždy priamo na webovej stránke Saudie. Jedine pri letoch do Kochi sa mi nepodarilo nájsť žiadne letenky priamo na ich webovej stránke. Expedia mi ale túto letenku nacenila bez akýchkoľvek problémov. Pri letenkách do Kochi si ale musíte dávať pozor na veľmi dlhé prestupy pri návrate z Indie do Atén. Pri vyše 19 hodinovom prestupe by ste možno potrebovali tranzitné víza. Tento čas by ste mohli využiť na kratšiu návštevu Jeddah, ktoré má zaujímavé historické centrum.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Leave a Comment