Home Akciové letenky Biznis trieda: Mexiko z Budapešti 1390€. Bogota/Quito/Lima z Talianska 1490€

Biznis trieda: Mexiko z Budapešti 1390€. Bogota/Quito/Lima z Talianska 1490€

by Karol
0 comment

Získajte zľavu až 10% na letenky Iberie ak si zakúpite ich Giftcards. Napríklad z Budapešti do Mexico City by ste mohli cestovať v biznis triede za 1390 eur.

Bogota, Quito a Lima sú dostupné v biznis triede z Talianska s Air France a KLM už za 1490 eur. Vo všetkých prípadoch sa jedná o spiatočné letenky.

Zľava až 10% na všetky letenky Iberie

Iberia predáva opäť Gift cards so zľavou do 10%. Tie darčekové poukážky si budete môcť zakúpiť aj pre seba a navyššiu zľavu (10%) dostanete pri hodnote aspoň 500 eur. Pri sume nad 500 eur si budete môcť hodnotu poukážky zvoliť ľubovoľne.

Poukážky sú platné jeden rok a všetky lety vašej letenky budete musieť uskutočniť do 365 dní po zakúpení Gift card. Tieto darčekové poukážky by som si osobne ale nekupoval, pokiaľ by som nemal už vyhliadnutú konkrétnu letenku. Gift cards budete môcť využiť na všetky lety Iberie, Iberie Express a Air Nostrum.

Využitím týchto poukážok by ste mohli napríklad letieť v biznis triede z Budapešti do Mexico City za 1390 eur. Prvé odlety do Mexika za túto cenu nájdete v polovici septembra 2023.

Recenzia: Iberia biznis trieda na Airbus A350

Iberia biznis trieda na Airbuse A350

Bogota, Lima a Quito z Talianska

Tento týždeň som už písal o letenkách v biznis triede do Brazílie od Air France – KLM za 1390 eur. Za zvýhodnené ceny budete môcť cestovať z väčšiny väčších talianskych miest aj do týchto juhoamerických destinácií:

  • Quito 1490 eur
  • Lima 1540 eur
  • Bogota 1540 eur

Dostupnosť leteniek je veľmi dobrá až do konca novembra 2023. Letenky za tieto ceny nie sú ale dostupné v augustových termínoch.

Vytvoriť si budete môcť aj open jaw intinerár, kde by bol prílet napríklad do Limy s Air France a s návratom z Bogoty s KLM.

Odlietať budete môcť z väčšiny väčších talianskych miest ako napríklad Miláno, Rím, Benátky, Bologna, alebo Florencia.

Air France vs KLM: kto je lepší v biznis triede

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment