Home Akciové letenky Biznis trieda do Singapuru z Talianska za 1180€ so Saudiou

Biznis trieda do Singapuru z Talianska za 1180€ so Saudiou

by Karol
0 comment

Biznis trieda do Singapuru s odletom z Milána a Ríma s leteckou spoločnosťou Saudia už za 1180 eur.

Cestovať budete môcť od októbra až do polovice decembra 2023. V neskorších termínoch stoja spiatočné letenky na tejto trase so Saudiou zhruba 1600 eur.

Biznis trieda do Singapuru so Saudiou

Z Milána do Singapuru budete môcť cestovať už za 1180 eur a z Ríma za 1320 eur.

Osobne by som uprednostnil drahšie lety z Ríma, ktoré majú kratšie prestupové časy v Jeddah. Do Ríma tiež Saudia lieta na Airbusoch A320 s plne sklápateľnými sedadlami. Airbusy A321 z Milána do Jeddah majú regionálnu konfiguráciu sedadiel v biznis triede, ktoré nie sú plne sklápateľné.

Na lety z Jeddah do Singapuru nasadzuje Saudia Boeingy 787 s kvalitnými plne sklápateľnými sedadlami, z ktorých má každý pasažier priamy prístup do uličky.

Saudia nie je najlepšia letecká spoločnosť na svete, ale ich produkt v biznis triede je dostatočne dobrý a pri tejto cene by som s nimi neváhal znova cestovať. Treba si ale uvedomiť, že sa jedná o leteckú spoločnosť, ktorá nepodáva žiadny alkohol.

Saudia biznis trieda
Saudia biznis trieda na Airbus A320

Recenzia: Saudia biznis trieda Airbus A320

Recenzia: Saudia lounge v Jeddah. Prekvapujúco dobrý salónik

Môj názor na: Saudia biznis trieda (zhrnutie)

Saudia dress code. Čo si obliecť na letoch so Saudiou

Míle budete môcť kreditovať do vernostných programov SkyTeam. V tomto prípade by podľa môjho názoru bol najlepšou voľbou Flying Blue od Air France – KLM.

Letenky vyhľadávajte priamo na webovej stránke Saudie.

Saudia pri týchto letenkách poskytuje tiež ubytovanie na jednu noc v Jeddah, ktoré by ste mohli využiť pri dlhšom prestupe. Jeddah je zaujímavé historické mesto na kratšiu návštevu. V niektorých prípadoch budete môcť využiť aj vyše 60 hodinové prestupy, na návšetevu Hegry, takzvanej saudskoarabskej Petry. Tranzitné víza by mali byť dostupné zadarmo.

AlUla (Hegra), ako navštíviť saudskoarabskú Petru

—————————————————-

Ak by ste chceli byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webovej stránke Dvere Sveta Dokorán.

Dvere Sveta Dokorán môžete sledovať aj na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment