Home Akciové letenky Mexico City v biznis triede za 999 €

Mexico City v biznis triede za 999 €

by Karol
1 comment

Mexico City s Iberiou v biznis triede za 999 eur

Spiatočná letenka z Madridu s Iberiou za 999 eur. Skvelá cena za priamy let do Mexico City v biznis triede.

Iberia je súčasťou Oneworld a let je s Airbus A340. Iberia má sedadlá v biznis triede v konfigurácii 1-2-1, kde z každého sedadla je priamy prístup do uličky.

Aktualizácia 23.5.2019: letenky za túto cenu už nie sú k dispozícii.

Aktualizácia 21.5.2019: Po viac ako 24 hodinách sú tieto ceny stále k dispozícii, preto by sa nemalo jednať o error fare.

Ak by ste mali záujem využiť túto akciu, odporučil by som kupovať letenku hneď teraz. Je možné, že ide o zle nacenenú letenku (tzv. Error fare). Predpokladám, že táto cena môže byť stiahnutá behom pár hodín.

Rezerváciu môžete robiť priamo cez web stránku iberia.com.

Odlety sú tiež možné z iných španielských miest. Za podobnú cenu môžete napríklad odlietať zo Sevilly, alebo Bilbaa. V Mexiku je možné tiež letieť do Cancúnu cez Mexico City.

Rezervačná trieda: I. Koľko míľ dostanete v jednotlivých vernostných programoch si môžete overiť na “where to credit”: http://www.wheretocredit.com

Ak sa rozhodnete využiť túto ponuku, neodporúčal by som v najbližších dňoch robiť žiadne ďalšie rezervácie hotelov, alebo leteniek, ktoré sa nedajú zrušiť. Pri tejto cene existuje vždy možnosť, že letecká spoločnosť letenku neuzná. Ak by Iberia náhodou naozaj zrušila už rezervované letenky, peniaze pravdaže vrátia naspäť.

999 eur za letenku v biznis triede do Mexika je naozaj výnimočná cena. V priebehu mesiacov júl a august je najlacnejšia letenka z Viedne do Mexico City v ekonomickej triede nad 900 eur.

Ďalšie akciové letenky v biznis triede: http://dveresvetadokoran.sk/2019/05/18/biznis-trieda-colombo/

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Ako kúpiť Error Fare letenky - Dvere sveta dokorán 21. mája 2019 - 11:32

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment