Home Akciové letenky Entebbe (Uganda) v biznis triede z Viedne za 1327 eur

Entebbe (Uganda) v biznis triede z Viedne za 1327 eur

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede z Viedne do Entebbe (Uganda) s Brussels Airlines za 1327 eur. Brussels Airlines sú súčasťou Lufthansa Group a letenky môžete preto kupovať napríklad aj na webovej stránke Austrian Airlines.

Uganda z Viedne v biznis triede za 1327 eur

Z Viedne budete môcť odlietať v mesiacoch máj, jún a júl. Práve jún a júl je v Ugande obdobie sucha a jedná sa preto o veľmi dobré mesiace na návštevu tejto východoafrickej krajiny. V Ugande by som vám okrem iných odporučil navštíviť pohorie Virunga na juhozápade krajiny, kde budete môcť pozorovať gorily, alebo budete môcť vystúpiť na veľmi peknú vyhasnutú sopku Sabyinyo. Túto časť Ugandy budete môcť veľmi jednoducho spojiť aj s návštevou národného parku Volcanoes v severozápadnej Rwande.

Brussels Airlines sú súčasťou Star Alliance. Letenky sú vystavené v rezervačnej triede P, za ktorú ale nedostanete žiadne míle do niektorých z vernostných programov tejto aliancie. Jedná sa napríklad o vernostné programy Turkish Airlines, Aegean Airlines, alebo EVA Air. Do Miles&More dostanete míle podľa ceny letenky.

Diaľkový let z Bruselu do Entebbe je na Airbuse A330. Brussels Airlines majú na týchto lietadlách v biznis triede plne sklápateľné sedadlá, ktoré sú podobné tým, ktoré používajú Swiss. Ja som v biznis triede Brussels Airlines cestoval na Airbuse A330 na nočnom lete z Dakaru a celkovo som bol dosť spokojný s touto leteckou spoločnosťou. Let medzi Viedňou a Bruselom je buď na palube Brussels Airlines, alebo Austrian Airlines.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment