Home Akciové letenky Kuba v biznis triede z Viedne za 1469 eur

Kuba v biznis triede z Viedne za 1469 eur

by Karol
0 comment

Kuba v biznis triede s odletom z Viedne s nemeckou leteckou spoločnosťou Condor za 1469 eur.

Cestovať budete môcť v mesiacoch apríl až júl 2024. Google Flights nezobrazuje správne ceny leteniek a preto použite na vyhľadávanie leteniek priamo webovú stránku Condor.

Kuba v biznis triede z Viedne s Condor

Ceny spiatočných leteniek s odletom z Viedne:

  • Varadero 1469 eur
  • Holguin 1489 eur
  • Havana 1509 eur

Vyhľadávanie leteniek s najnižšími cenami na webovej stránke Condor je trocha pomalé, keďže budete musiať kliknúť na každý konkrétny dátum aby sa vám zobrazila cena letenky v biznis triede (rezervačný systém zobrazí najprv informáciu o cene pre ekonomickú triedu). Je preto možné, že sa vám podarí nájsť dokonca aj nižšie ceny, keďže som pravdaže neprešiel manuálne všetky dostupné termíny.

Prestup je na letisku vo Frankfurte nad Mohanom. Condor lietajú na Kubu na Airbusoch A330-neo s kvalitnými plne sklápateľnými sedadlami v biznis triede, z ktorých má každý pasažier priamy prístup do uličky. Let z Viedne do Frankfurtu je na palube Austrian Airlines v ekonomickej triede.

Míle za lety s Condor budete môcť pripisovať do vernostných programov Emirates a Alaska Airlines. Skontrolujete si ale vždy rezervačnú triedu, keďže nie za všetky rezervačné triedy dostanete míle.

————————————————

Ak ste chceli byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webovej stránke Dvere Sveta Dokorán.

Dvere Sveta Dokorán môžete sledovať aj na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment