Home Akciové letenky Oneworld biznis trieda Amsterdam – USA od 960€

Oneworld biznis trieda Amsterdam – USA od 960€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede s leteckými prepravcami aliancie Oneworld z Amsterdamu do USA od 960 eur. Cestovať je možné od augusta 2021 až do konca júna 2022.

USA v biznis triede s Oneworld

Najlacnejšie letenky sú dostupné pri odlete z Amsterdamu a návrate do Nice vo Francúzsku. V prípade návratu do Amsterdamu sú letenky o 100+ eur drahšie.

Ceny leteniek na trase Amsterdam – USA – Nice: Philadelphia 960 eur, Washington 990 eur, Seattle, Boston, Dallas a Miami 1000 eur, Los Angeles 1020 eur, Chicago 1030 eur, San Francisco a Orlando 1060 eur a Houston 1100 eur. Akciové letenky s Oneworld sú dostupné aj do dalších veľkých miest v kontinentálnych USA. Destinácie na Havajskymch ostrovoch, Aljaške a Portoriku nie sú súčasťou tejto promo akcie.

Cestovať môžete s kombináciou leteckých spoločností: British Airways, American Airlines, Finnair a Iberia. Letenky opäť odporúčam vyhľadávať na Google Flights a následne kupovať priamo na webovej stránke British Airways, alebo American Airlines. V prípade letov s British Airways by som odporúčal lety na lietadlách s najnovšími biznis sedadlami, tzv. Club Suite (konfigurácia 1-2-1 na mape sedadiel).

Vo väčšine prípadov by sa malo jednať o rezervačnú triedu I. Minimálna dĺžka pobytu je 6 dní a maximálna je 12 mesiacov.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment