Home Akciové letenky Austrália a Nový Zéland z Budapešti: premium eco 1370€, biznis 2530€

Austrália a Nový Zéland z Budapešti: premium eco 1370€, biznis 2530€

by Karol
0 comment

Austrália a Nový Zéland v biznis triede už za 2530 eur. Premium economy za 1370 eur. Ceny spiatočných leteniek z Budapešti s China Eastern s prestupom v Šanghaji. Najlepšia dostupnosť je v jesenných termínoch.

Teoreticky by ste mali nájsť tieto letenky od augusta 2023 do apríla 2024. Google Flights ale väčšinou nezobrazuje správne ceny. Dostupné termíny preto budete musieť vyhľadávať vo väčšine prípadov priamo na webovej stránke China Eastern. Ich rezervačný systém je ale veľmi zlý a často dostanete správu, že nie sú dostupné žiadne termíny. Háčik je v tom, že sa budete musieť strafiť presne do dátumov, keď China Eastern lietajú do Budapešti (čo je trikrát za týždeň).

Aktrualizácia: Do Brisbane budete môcť cestovať v biznis triede z Milána s Etihad Airways za 2640 eur.

Austrália a Nový Zéland z Budapešti v biznis a premium economy triede

Premium ekonomická trieda:

  • Melbourne 1370 eur
  • Sydney 1410 eur

Biznis trieda:

  • Sydney 2570 eur
  • Melbourne 2530 eur
  • Auckland 2600 eur

Negarantujem ale, že sa vám naozaj podarí nájsť tieto letenky. Ja som našiel niekoľko dátumov za vyššie uvedené ceny, ale po čase som stratil trpezlivosť “bojovať” s webovou stránkou China Eastern.

Let z Budapešti do Číny je na palube Shanghai Airlines, dcérskej leteckej spoločnosti China Eastern. Prípoj do Oceánie je už na palube China Eastern.

V prípade oboch leteckých spoločností budete cestovať v kvalitných sedadlách či už v biznis, alebo v premium economy. Strava ale bude určite zaostávať za inými veľkými svetovými aerolinkami.

Prestup v Šanghaji je s veľmi dlhými tranzitnými časmi. Tieto tranzity by ste mohli využiť na návštevu Šanghaja, keďže v prípade takýchto prestupov Čína nevyžaduje vstupné víza.

Nárok by ste mali mať podľa môjho názoru aj na bezplatný tranzitný hotel. Nájsť bližšie informáciu o tomto programe (STPC – Stopover for the purpose of connection) na webovej stránke China Eastern nie je jednoduché. Preto by ste mali kontaktovať priamo leteckú spoločnosť.

Shanghai Airlines sú dcérskou leteckou spoločnosťou China Eastern a sú pridruženými aerolinkami SkyTeam. China Eastern sú plným členom SkyTeam. V prípade oboch leteckých spoločností budete môcť míle pripisovať aj do Flying Blue, vernostného programu Air France – KLM (podľa môjho názoru jedného z najlepších programov tejto aliancie).

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment