Home Akciové letenky Biznis trieda do Číny z Viedne a Prahy za 760 eur jednosmerne

Biznis trieda do Číny z Viedne a Prahy za 760 eur jednosmerne

by Karol
0 comment

Biznis trieda do Číny jednosmerne s odletom z Viedne za 770 eur a z Prahy za 760 eur. Za podobnú cenu budete môcť cestovať aj z mnohých iných európskych miest. Letenky predáva Air Serbia a prestup je v Belehrade.

Biznis trieda do Číny za 760 eur jednosmerne

Let je do mesta Tianjin, ktoré sa nachádza iba 120 kilometrov od Pekingu. Cesta rýchlovlakom do Pekingu trvá zhruba 30 minút. V 14 miliónovom Tianjine nájdete tiež historické pamiatky (aj Veľký čínsky múr) a zaujímavú modernú architektúru.

Čo vidieť v Číne. 14 najkrajších miest z celej krajiny

Posledný možný odlet z Európy do Číny je 27. októbra 2023. Po tomto dátume už Air Serbia neprevádzkujú lety do Tianjinu.

Diaľkový let je na palube Airbusu A330, v ktorých majú Air Serbia plne sklápateľné sedadlá v biznis triede.

Google Flights nezobrazuje správne ceny a preto budete musieť vyhľadávať letenky priamo na webovej stránke Air Serbia. Už pri odlete do Číny by ste ale mali mať letenku či už späť do Európy, alebo do inej tretej krajiny.

Na návrat by ste mohli využiť míle, alebo kúpiť ďalšiu jednosmernú letenku. Napríklad z Pekingu môžete letieť jednosmerne do Viedne v ekonomickej triede za 326 eur a v biznis triede za 1263 eur.

Rezervačná trieda C. Míle budete môcť kreditovať do vernostnostného programu Etihad Guest.

——————————————-

Ak by ste chceli byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webovej stránke Dvere Sveta Dokorán.

Dvere Sveta Dokorán môžete sledovať aj na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment