Home Akciové letenky Punta Cana v biznis triede z Viedne za 1430 eur

Punta Cana v biznis triede z Viedne za 1430 eur

by Karol
0 comment

Punta Cana (Dominikánska republika) v biznis triede s odletom z Viedne už za 1430 eur. Spiatočné letenky s nemeckou leteckou spoločnosťou Condor.

Punta Cana v biznis triede z Viedne za 1430 eur

Odlietať z Viedne budete môcť od 24. augusta do 18. októbra 2023.

Prestup je na letisku vo Frankfurte. Let z Viedne do Frankfurtu je na palube Austrian Airlines, alebo Lufthansy. Condor ale vôbec nezobrazuje na svojej webovej stránke, či sú tieto lety medzi Rakúskom a Nemeckom v ekonomickej, alebo biznis triede. Condor tiež ponúka na rezerváciu iba sedadlá na diaľkových letoch do/z Dominikánskej republiky. Z tohto dôvodu nie je jasné, či je kratší európsky let v biznis, alebo ekonomickej triede.

Jedine Google Flights označuje tieto lety s Austrian a Lufthansy ako ekonomickú triedu.

Condor lieta do Punta Cany na úplne nových Airbusoch A330neo a na starších Boeingoch 767. Za letenku na Boeingu 767 by ste zaplatili 1430 eur a na Airbuse A330neo 1560 eur.

Plne sklápateľné sedadlá v biznis triede Condoru na Airbusoch A330neo sú ale oveľa kvalitnejšie ako šikmo sklápateľné sedadlá na ich Boeingoch 767. Airbusy A330neo majú konfiguráciu sedadiel 1-2-1 v jednom rade, ktorá zaručuje priamy prístup do uličky všetkým pasažierom. Na Boingoch 767 je konfiguruácia sedadiel v jednom rade 2-2-2.

Letenky kupujte priamo na webovej stránke Condor. Míle budete môcť kreditovať do vernostného programu Alaska Airlines.

————————————————-

Ak by ste chceli byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webovej stránke Dvere Sveta Dokorán.

Dvere Sveta Dokorán môžete sledovať aj na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment