Home Akciové letenky USA v biznis triede z Budapešti už od 1040 eur

USA v biznis triede z Budapešti už od 1040 eur

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede z Budapešti do USA s írskou leteckou spoločnosťou Aer Lingus už za 1040 eur.

Cestovať budete môcť v priebehu marca a apríla 2024 (najlepšia dostupnosť je v apríli).

Z Viedne budete môcť cestovať v biznis triede do Severnej Ameriky so Scandinavian Airlines za 1660 eur.

USA v biznis triede z Budapešti s Aer Lingus:

  • Washington (IAD) 1040 eur
  • Chicago 1260 eur
  • New York 1330 eur

V biznis triede budete môcť cestovať iba na diaľkových translantlantických letoch, keďže Aer Lingus majú na väčšine letov v rámci Európy iba ekonomickú triedu.

Diaľkové lety sú prevádzkované na Airbusoch A330 a A321neo s plne sklápateľnými sedadlami v biznis triede.

Rezervácia týchto leteniek priamo na webovej stránke Aer Lingus nie je ale v mnohých prípadoch vôbec možná. Na vyhľadávaniek leteniek by som vám odporučil využiť Google Flights. Ak nájdete vhodný termín, overte si najprv dostupnosť leteniek priamo na webe Aer Lingus. Ak vám ich rezervačný systém danú destináciu, alebo cenu neponúkne, využite služby niektorého z online predajcov leteniek. Ja som v minulosti v podobných prípadoch robil rezervácie cez Expediu.

Prestup v Dubline, lounge a míle

Pri transfere v Dubline je v niektorých dátumoch nutný veľmi dlhý prestup. Tento dlhší prestup by ste ale mohli využiť na kratšiu návštevu hlavného mesta Írska, keďže prílet do Dublinu z USA je skoro ráno a váš prípoj do Budapešti by odlietal až na druhý deň. V oboch smeroch (do aj z USA) sú ale dostupné aj veľmi rýchle transfery.

Aj keď by ste z Írska do Budapešti cestovali v ekonomickej, podľa môjho názoru by ste na letisku v Dubline mali mať možnosť využiť biznis salónik, keďže by ste do Írska prilietali na diaľkovom lete v biznis triede. Ja som ale s Aer Lingus nikdy necestoval a preto neviem ako je riešený vstup do salónikov v pípadoch, keď je európsky regionálny let v ekonomickej triede.

Aer Lingus nepatria do žiadnej z troch aliancií leteckých spoločností. Míle za ich lety budete môcť pripisovať okrem ich vernostného programu AerClub aj do programov Alaska Airlines a United Airlines. V prípade niektorých rezervačných tried budete môcť využiť aj Executive Club od British Airways.

————————————————

Ak ste chceli byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webovej stránke Dvere Sveta Dokorán.

Dvere Sveta Dokorán môžete sledovať aj na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment