Home Vernostné programy Extra 5000 míľ do Miles & More za nákup vo Worldshop

Extra 5000 míľ do Miles & More za nákup vo Worldshop

by Karol
0 comment

Získajte extra bonus 5000 míľ do vernostného programu Miles & More od Lufthansy za nákup vo worldshop.

Miles & More: bonusové míle vo Worldshop

Za váš nákup vo Wordshop môžete platiť buď míľami z Miles&More, alebo “hotovosťou” v eurách. Platba míľami je ale v tomto prípade veľmi nevýhodná. Pokiaľ by vaše míle nemali v najbližšej dobe expirovať a nemali by ste inú možnosť ako ich použiť, tak by som vám neodporúčal využiť ich na nákup na worldshop.

Za nákup nad 200 eur (bez poštovného) do 4. apríla 2024 dostanete do Miles & More bonus 5000 míľ. Na prihlásenie sa do vášho účtu využijete klasické prihlasovacie heslo Miles & More.

Na získanie tohto bonusu budete musieť zadať promo kód GETMORE. Promo kód použijete až pri poslednom kroku pri platbe. Po uplatnení tohto kódu vám wordshop zobrazí celkový počet míľ, ktoré získate za váš nákup.

Okrem bonusových míľ získate aj jednu míľu za každé minuté euro. Základné poštovné na Slovensko je 14,95 eur.

Mnohé položky na wordshop majú podľa môjho názoru celkom normálnu cenu a 5000 míľ za nákup by mohlo predstavovať zaujímavú protihodnotu za poštovné. Táto ponuka by mohla byť pre vás špeciálne zaujímavá ak by vám chýba nižší počet míľ na výber letenky. A to hlavne v prípade ak by vám mali míle v najbližšej dobe expirovať.

S promo kódom SAVE25 by ste mohli ušetriť 25% pri platbe za nákup míľami. Ako som už ale písal, takéto využitie míľ by som moc neodporúčal. Aj tento promo kód platí do 4.4.2024.

Ako najvýhodnejšie využiť míle vo vernostnom programe Miles & More.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment