Home Cestovateľské správy Zľavy v UAE až do 50% s Emirates boarding pass

Zľavy v UAE až do 50% s Emirates boarding pass

by Karol
0 comment

Získajte zľavy až do výšky 50 percent na vyše 500 miestach v Spojených Arabských Emirátoch (UAE) s Emirates boarding pass (palubný lístok).

Ak budete v najbližších mesiacoch letieť s Emirates Airlines, po prílete do Spojených Arabských Emirátov budete môcť využiť zľavy pri nákupoch, na atrakcie a v reštauráciach až do 31.8.2019. Akcia “My Emirates pass” sa vracia po podobných kampaniach z minulých rokov.

Podmienky My Emirates boarding pass

Na získanie zľavy budete potrebovať iba váš Emirates boarding pass a cestovný pas. Postačovať bude tiež doma vytlačený palubný lístok, alebo elektronický palubný lístok. Zľavy môžete využiť viac krát počas celého obdobia trvania akcie.

Kde môžete využiť zľavy s My Emirates pass

Celý zoznam miest, kde je možné využiť zľavy môžete nájsť na web stránke Emirates. Zľavy sú možné v celej krajine, nielen v Dubaji.

Uvediem len niektoré z najzaujímavejších atrakcií:

Ferrari World: 20% zľava
Yas Waterworld Abu Dhabi: 20% zľava
Ski Dubai: 20% zľava
Dubai Aquarium: 25% zľava
Dubai Ice Rink: 40% zľava
Legoland Dubai: 20% zľava
Laguan Water Park: 20% zľava
Wild Wadi Waterpark: 40% zľava

https://www.emirates.com/english/experience/my-emirates-pass/

V letných mesiacoch teploty v Spojených Arabských Emirátoch môžu dosiahnuť až 50 stupňov Celzia. Letecké spoločnosti , hotely a obchodné centrá musia ponúknuť výhodné ceny a zaujímavé akcie ak chcú prilákať návštevníkov do krajiny v týchto mesiacoch. Ak by ste plánovali dovolenku v Spojených Arabských Emirátich v najbližších mesiacoch, akcia Emirates boarding pass môže byť pre vás zaujímavá, lebo z dôvodu vysokých teplôt nebudete môcť tráviť veľa času vonku. Akcia je plátna od 1. mája 2019.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment