Home Akciové letenky Biznis trieda do Južnej Afriky 860€, Singapur 1010€

Biznis trieda do Južnej Afriky 860€, Singapur 1010€

by Karol
1 comment

Letecká spoločnosť Saudia má opäť v ponuke veľmi výhodné ceny leteniek v biznis triede do destinácii v Afrike a Ázii s odletom z Istanbulu. Ešte nižšie ceny má Saudia pri odlete z Atén, kde ceny spiatočných leteniek v biznis triede stoja od 790 do 850 eur. Viac info o ponuke z Atén v tomto blogu. Ceny leteniek do Singapuru a Johannesburgu sú ale pri odlete z Atén príliš vysoké. V prípade letov do týchto dvoch destinácii je výhodnejšie cestovať z Istanbulu. V prípade odletu z Istanbulu stojí biznis trieda do Johannesburgu 860 eur a Singapur je dostupný za 1010 eur.

Saudia biznis trieda Johannesburg, Singapur ponuka

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede z Istanbulu: Johannesburg 860 eur, Singapur 1010 eur. Zľavnené letenky sú dostupné aj do dalších miest v Ázii a Afrike, ale ceny sú o niečo vyššie ako pri odlete z Atén. Pri odlete z Turecka je posledný možný odlet z Istanbulu 31. marca 2020. V prípade ponuky z Atén je možné cestovať až do polovice novembra 2020.

Saudia biznis trieda Boeing 787

Lety medzi Istanbulom a Saudskou Arábiou sú na Airbus A330. Odporúčam vyberať lety s lie-flat sedadlami, lebo niektoré z Airbus A330 majú staršie sedadlá v regionálnej konfigurácii. Na letoch do Singapuru a Johannesburgu lieta Saudia na najnovších Boeing 787 s výbornými lie-flat sedadlami, kde má každý pasažier priamy prístup do uličky.

Prestup v Saudskej Arábii nemôže presiahnuť 12 hodín. V opačnom prípade by ste si museli vybaviť víza. Saudia je súčasťou SkyTeam a na palubách lietadiel a ani v biznis salónikoch nepodáva alkohol. Viac informácií o leteckej spoľcnosti Saudia môžete nájsť v blogu o ponuke s odletom z Atén. Letenky je najlepšie kupovať priamo na web stránke Saudia.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Biznis trieda: Maurícius, Maledivy, India, Ázia 790€ - Dvere sveta dokorán 27. decembra 2019 - 3:24

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment