Home Akciové letenky Lufthansa biznis z Viedne: Zanzibar a Keňa 1250€

Lufthansa biznis z Viedne: Zanzibar a Keňa 1250€

by Karol
0 comment

Letecká spoločnosť Lufthansa začala tento rok prevádzkovať pravidelné lety z Frankfurtu na Zanzibar v Tanzánii a do Mombasy v Keni. Teraz je možné letieť v biznis triede z Viedne s Lufthansa Group do Mombasy za 1250 eur a na Zanzibar za 1270 eur. Ceny sú za spiatočné letenky.

Lufthansa/ Swiss na Zanzibar a do Mombasy

Lufthansa prevádzkuje lety na Zanzibar s medzipristátím v Mombase. Posledný možný odlet z Viedne je 15. decembra 2021. Návrat je možný aj v roku 2022. Za rovnakú cenu je možné cestovať do týchto dvoch destinácií aj so Swiss Air Lines. Pri Swiss sú ale potrebné dva prestupy. Prvý v Zürichu a druhý v Nairobi. Let z Nairobi do Mombasy a na Zanzibar je už na palube Kenya Airways.

Rezervačná trieda P. Zdá sa, že posledný možný termín zakúpenia týchto leteniek je 14. marec 2021. Osobne nemám biznis triedu Lufthansy veľmi rád, ale v tomto prípade je cena veľmi zaujímavá a uvažoval by som nad kúpou týchto leteniek ak by som plánoval navštíviť Tanzániu, alebo Keňu. Letenky v biznis triede z Viedne do týchto dvoch destinácií bývajú vo všeobecnosti podstatne drahšie. O dôvodoch prečo nerád lietam s Lufthansou v biznis triede som už písal v tomto staršom blogu.

V mnohých vernostných programoch Star Alliance nedostanete míle za rezervačnú triedu P na letoch s Lufthansou. Do ktorých programov míle dostanete si môžete overiť na Where to credit.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment