Home Akciové letenky Diaľkové lety z Košíc: biznis od 1240€, premium economy od 655 eur

Diaľkové lety z Košíc: biznis od 1240€, premium economy od 655 eur

by Karol
0 comment

Diaľkové lety z Košíc v biznis triede už za 1240 eur a v premium ekonomickej triede od 655 eur. Ceny spiatočných leteniek s Austrian Airlines a Lufthansou. Najväčšou nevýhodou týchto leteniek sú dva prestupy. Prvý je vo Viedni a druhý v Mníchove, alebo vo Frankfurte.

Diaľkové lety z Košíc v biznis a premium ekonomickej triede

Biznis trieda:

  • Dubaj 1240 eur
  • Nairobi 1240 eur
  • Delhi 1260 eur
  • Soul 1300 eur
  • Mumbai 1520 eur

Premium ekonomická trieda:

  • Dubaj 650 eur
  • Soul 720 eur

Google Flights opäť nezobrazuje správne ceny týchto leteniek. Dátumy s najnižšími cenami budete musieť preto vyhľadávať priamo na webových stránkach Lufthansy, alebo Austrian Airlines. Lufthansa Group má na svojich weboch funkciu kalendára s najnižšími cenami, tá ale v tomto prípade pri väčšine destinácií nefunguje.

Vo všeobecnosti je vyhľadávanie leteniek na webovej stránke Lufthansy veľmi pomalé a ja som našiel vyššie uvedené ceny v termínoch od konca novembra 2023 do apríla 2024. To ale neznamená, že letenky za tieto ceny nenájdete aj mimo tohto obdobia.

Všetky diaľkové lety sú na palube Lufthansy v rezervačnej triede P. Za túto rezervačnú triedu nedostanete žiadne míle do niektorých vernostných programov Star Alliance. Ja som tento problém s mojou letenkou z Košíc do Soulu vyriešil otvorením si účtu v úplne novom vernostnom programe Star Alliance. Viac podrobností o mojej stratégii pri výbere tohto nového vernostného programu nájdete v tomto blogu.

——————————————-

Ak by ste chceli byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webovej stránke Dvere Sveta Dokorán.

Dvere Sveta Dokorán môžete sledovať aj na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment