Home Akciové letenky Južná a Sev. Amerika v biznis triede z Amsterdamu od 1110€

Južná a Sev. Amerika v biznis triede z Amsterdamu od 1110€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede z Amsterdamu do Peru, Bolívie, Brazílie, USA a Kanady od 1110 eur. Dostupné termíny nájdete najrýchlejšie využitím Google Flights. Letenky ako vždy odporúčam kupovať priamo na webovej stránke konkrétnej leteckej spoločnosti.

Bolívia a Brazília v biznis triede s Lufthansou a Swiss

Do Sao Paula môžete cestovať v biznis triede s Lufthansou a Swiss za 1110 eur. Ceny leteniek do Brasílie, Florianópolisu, Porto Alegre a Natal sú len o pár desiatok eur drahšie. Vo všetkých prípadoch je prestup v Sao Paule a vnútroštátny let v Brazílii je v premium economy triede na palube Latam Airlines. Latam premium economy. Pohodlie za rozumú cenu

Letenky v biznis triede s Lufthansou a Swiss do La Paz a Santa Cruz de la Sierra v Bolívii kúpite za 1140 eur. Prestup je v Bogote, alebo Sao Paule odkiaľ je další prípoj do Bolívie s leteckou spoločnosťou Avianca.

V prípade ak by som mal na výber, určite by som uprednostnil lety so Swiss, ktorí majú kvalitnejšiu biznis triedu ako Lufthansa.

Rezervačná trieda P. Za túto rezervačnú triedu dostanete míle iba do vernostných programov Miles and More, Air Canada, Air China, Air New Zealand, Nippon Airways, Copa Airlines, Latam Airlines, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, Thai Airways a United Airlines. Vo väčšine spomenutých programoch dostanete za tieto letenky 100% míľ (v Singapore Airlines 125% míľ). V Miles and More dostanete míle podľa hodnoty letenky. Do ostatných vernostných programov Star Alliance za rezervačnú triedu P od Lufthansy nedostanete žiadne míle. 

Lima s Air France/ KLM za 1360 eur

Do Limy môžete cestovať z Amsterdamu s Air France na Airbus A350 s presadaním v Paríži za 1360 eur. Za priamy let s KLM na Boeing 777 by ste zaplatili zhruba o sto eur viac. Air France má na Airbus A350 v biznis triede sedadlá v konfigurácii 1-2-1 v jednom rade, kde má každý pasažier priamy prístup do uličky. KLM má na Boeing 777 staršiu konfiguráciu so šiestimi sedadlami v jednom rade (2-2-2).

Rezervačná trieda O, za ktorú nedostanete míle do mnohých vernostných programov SkyTeam.

USA a Kanada s TAP Air Portugal

Z Amsterdamu môžete cestovať v biznis triede s TAP Air Portugal do:

  • New Yorku za 1200 eur
  • Montrealu za 1170 eur
  • Toronta za 1340 eur

Lety z Portugalska do Severnej Ameriky sú na Airbus A330neo, alebo Airbus A321LRneo. V oboch prípadoch by ste sedeli v kvalitných lie-flat sedadlách. Ak by ste mali na výber, odporučil by som lety na Airbus A330. Tieto diaľkové lietadlá s dvoma uličkami poskytujú viac priestoru na pohyb po palube lietadla. Airbus A321LR má iba jednu uličku a hlavne priestor pri kuchynke a WC je oveľa menší ako na A330ke.

Recenzia TAP Air Portugal biznis trieda Airbus A330

Rezervačná trieda J, za ktorú by ste dostali do väčšiny vernostných programov Star Alliance 200% míľ.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment