Home Akciové letenky Biznis trieda z Viedne: Senegal a Uganda od 1190€

Biznis trieda z Viedne: Senegal a Uganda od 1190€

by Karol
1 comment

Spiatočné letenky v biznis triede z Viedne: Dakar (Senegal) 1190 eur a Entebbe (Uganda) 1345 eur.

Senegal s TAP Air Portugal

Najlacnejšie letenky v biznis triede do Dakaru s odletom z Viedne predáva letecká spoločnosť TAP Air Portugal. Za tieto letenky by ste zaplatili 1190 eur. Osobne by som sa ale týmto letom vyhol a uprednostnil by som Brussels Airlines, o ktorých budem písať nižšie.

TAP Air prevádzkujú lety z Viedne do Lisabonu a následne do Dakaru na Airbus A320/A321 s európskou biznis triedou. Sedadlá sú v tomto prípade rovnaké ako v ekonomickej triede s tým, že stredné sedadlo ostáva voľné a rozostupy medzi radmi sú väčšie. Tieto letenky by dávali zmysel ak by ste si chceli spraviť zadarmo stopover v Lisabone, alebo potrebovali míle Star Alliance. Za tieto letenky by ste do väčšiny vernostných programov dostali 200% míľ.

Dakar a Entebbe s Brussels Airlines

S Brussels Airlines môžete letieť v biznis triede z Viedne do Dakaru za 1270 eur a do Entebbe za 1345 eur. Do Dakaru môžete cestovať až do polovice februára 2023 a do Entebbe do polovice decembra 2022.

Brussels Airlines patria do skupiny Lufthansa Group a na diaľkových letoch do Afriky prévadzkujú lietadlá Airbus A330. Ja som s Brussels Airlines cestoval práve na trase Viedeň Dakar a ich servis na palube a strava boli na moje mierne prekvapenie veľmi dobré. Na Airbus A330 majú Brussels Airlines klasické lie-flat sedadlá v konfigúracii 1-2-1, alebo 2-1-2 v jednom rade.

Rezervačná trieda P. Za túto rezervačnú triedu nedostanete žiadne míle do niektorých vernostných programov Star Alliance. Rovnako ako v prípade Lufthansy.

S Lufthansa Group môžete cestovať z Viedne v biznis triede do Tanzánie a Kene za 1325 eur: Kilimanjaro a Nairobi z Viedne v biznis triede 1325€

Veľmi zaujímavá túra, ktorú som absolvoval v Ugande: Mount Sabyinyo. Na hranici troch afrických štátov

Vyhľadávanie dostupných termínov je najrýchlejšie na Google Flights, ale letenky odporúčam kupovať priamo s leteckou spoločnosťou.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Mombasa (Keňa) v biznis triede z Viedne za 1345€ - Dvere sveta dokorán 25. marca 2022 - 0:47

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment